Monster Abra A5 16.4 laptopa Wi-Fi 6 adaptör takılır mı?

BatuhanTmzx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Monster Abra A5 16.4 laptopuma Wi-Fi için bunu almayı düşünüyorum.
Uyumlu olur mu?
Daha sonra bunu bilgisayar kasasında kullanabiliyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana deneyimlerimi anlatayım bu işe 5-10bin para yatırıldım sonuç hüsran.
Wi-Fi 6 neden takacaksın. Gereksiz. 1ms değişiyor. Ping mesela bende LoL de 24'ten 23ms düştü. Modeme kadar değiştirdim. Wi-Fi 6 yaptım. Gereksiz masraf. Wi-Fi 5 alet de 24ms bağlanıyor. Fark yok aralarında. Çok para harcadım vakit harcadım. Wi-Fi 5 Intel kart Wi-Fi 6 Realtek karttan çok daha verimli çalışıyor. Dedikleri gibi Wi-Fi 6 araya cihaz alıyor mucize yaratıyor yüzde 40 hız sağlıyor yalan dolan hepsi.
Misal TP-Link 3000AX aktarıcı 2500TL ama mercry WI-Fi5 1200AC 500TL ve ağda bütün cihazlarım Wi-Fi 6 rağmen ping ve değerlerim mercry ile sabit 23 alırken Wi-Fi 6 geçince 35-60ms değişken oluyor ve oyunda skiller de gecikme oluyor.
Yazanlar ile uygulama farklı.

Soruna gelecek olursak ben MSI Wi-Fi 5 kartını söküp yerine Intel 210 taktım ama bende PC açılmadı. Güç tuşuna basınca anakart tetiklenmedi. Anladığım bazı cihazlarda Wi-Fi MAC adresi BIOS'a tanımlı. Ama Monster parça alıp birleştirdiği için sorun yaratmaz. Zaten SSD benzeri bir soketi var.

Merhaba öncelikle yanıt için teşekkür ederim.
Başlıktan dolayı ceza yemiştim cevap veremedim kusura bakmayın.
Wi-Fi 6 takmak istememim sebebi ms değil internet hızı.
Dün bir arkadaşımın yeni aldığı laptopa format attım TurkNet kullandığımdan oyunları kurmamı istedi Steam'de 500 Mbps değerleri gördüm kendi bilgisayarımda denedim 240'ı geçmedi.
Biraz araştırdım benim laptopumdaki eskiymiş.
Eğer değiştirirsem uyumlu olur mu?
Daha sonra kasaya takabiliyor muyum?

bu kartı almanı tavsiye ederim diğer kart intel çakması.
bence hiç alma oyunu 1 sefer yüklüyorsun bırak x2 olsun süre. gereksiz yatırım. ama kafaya koyduysan bu kart daha iyi ve uyumlu olacağı düşüncesindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…