mantıken yükseltebilirsin ancak bunu sen veya yetkisiz birisi yapamaz. Yükseltme de şu şekilde yapılıyor: Mesala mosnter veya farklı bir firma aynı bileşenli bir laptopa farklı bir ekran kartı takabilir. Bunun en büyük örneği şuan 12. nesil gtx1650 ler var Aslında rtx 3050 olması lazım gibi minimum. Ancak uzun lafın kısası sen veya ben bu yükseltmeyi yapamayız. Yapılıyorsa da yetkili işini bilen biri yapar.
mantıken yükseltebilirsin ancak bunu sen baya yetkisiz birisi yapamaz. Yükseltme de şu şekilde yapılıyor: Mesala mosnter veya farklı bir firma aynı bileşenli bir laptopa farklı bir ekran kartı takabilir. Bunun en büyük örneği şuan 12. nesil gtx1650 ler var Aslında rtx 3050 olması lazım gibi minimum. Ancak uzun lafın kısası sen veya ben bu yükseltmeyi yapamayız. Yapılıyorsa da yetkili işini bilen biri yapar.
Ben de bazı modellerde duymuştum bu anllatığım olayı. Ellerinde kalan bu tür bileşenleri iyi bir işlemci ile birleştiriyorlardı. Ancak bunu normal birisi tabi yapamaz. Yapsa yapsa ya firma yapar ya da fabrikadan o şekilde yapılıp gelebilir.