Floriva_97 Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 Kısaca Sons of The Forest almak istiyorum çok uzun zamandır ve Monster Abra A5 16.7 ile oyanır mı veya kaç FPS verir ve kaç TL olur?
Kısaca Sons of The Forest almak istiyorum çok uzun zamandır ve Monster Abra A5 16.7 ile oyanır mı veya kaç FPS verir ve kaç TL olur?
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 2 Şubat 2023 #2 Floriva_97 dedi: Kısaca Sons of The Forest almak istiyorum çok uzun zamandır ve Monster Abra A5 16.7 ile oyanır mı veya kaç FPS verir ve kaç TL olur? Genişletmek için tıkla... Duruma göre değişir. Benim Abra v16.6 da oynatır ama bende hem Dual channel RAM var hem de monitöre bağlı oynuyorum. Eğer 2x8 RAM'iniz varsa sıkıntı çıkartmadan oynarsınız. Ayarları fullemeyi beklemeyin orta yüksek arası yaparsınız.
Floriva_97 dedi: Kısaca Sons of The Forest almak istiyorum çok uzun zamandır ve Monster Abra A5 16.7 ile oyanır mı veya kaç FPS verir ve kaç TL olur? Genişletmek için tıkla... Duruma göre değişir. Benim Abra v16.6 da oynatır ama bende hem Dual channel RAM var hem de monitöre bağlı oynuyorum. Eğer 2x8 RAM'iniz varsa sıkıntı çıkartmadan oynarsınız. Ayarları fullemeyi beklemeyin orta yüksek arası yaparsınız.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 2 Şubat 2023 #3 8 GB RAM'li model ise FPS düşmesi yersiniz ama orta karışık ayarlarda 60 FPS üstü verir diye düşünüyorum.
8 GB RAM'li model ise FPS düşmesi yersiniz ama orta karışık ayarlarda 60 FPS üstü verir diye düşünüyorum.