Onlar illa getirin bakmamız lazım dediler tahmini fiyat lazım sadece bana. Yanıtlamıyorlar onlar daTeknik servisi arayıp öğrenebilirsiniz. Burada beklemekten daha kısa ve kesin olur.
Tahmini fiyat verilmesi saçma olur. İşlem sadece ekranla kalmayabilir çünkü. Menteşe, kasa, fleksi, vida gibi ek kalem masrafları da çıkabilir. Ama çok düşük fiyatlar beklemeyin. Paneller çok pahalı olmuş. Benim tahminim şanslıysanız 6 bin lira civarı olacaktır.Onlar illa getirin bakmamız lazım dediler tahmini fiyat lazım sadece bana. Yanıtlamıyorlar onlar da
Basitçe baktığımda 144hz paneller 3,5-5 bin lira arasında geziyor. Bu sadece panel ücreti. Bunun işçiliğini ve diğer yan masrafları da hesaplamalısınız.Onlar illa getirin bakmamız lazım dediler tahmini fiyat lazım sadece bana. Yanıtlamıyorlar onlar da
Hmm teşekkürler gönderene kadar hdmi ile tv ye bağlayıp kullansam sorun olmaz sanırımTahmini fiyat verilmesi saçma olur. İşlem sadece ekranla kalmayabilir çünkü. Menteşe, kasa, fleksi, vida gibi ek kalem masrafları da çıkabilir. Ama çok düşük fiyatlar beklemeyin. Paneller çok pahalı olmuş. Benim tahminim şanslıysanız 6 bin lira civarı olacaktır.
Basitçe baktığımda 144hz paneller 3,5-5 bin lira arasında geziyor. Bu sadece panel ücreti. Bunun işçiliğini ve diğer yan masrafları da hesaplamalısınız.
Bir sorun olmaz.Hmm teşekkürler gönderene kadar hdmi ile tv ye bağlayıp kullansam sorun olmaz sanırım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.