Monster Abra A5 alınır mı?

Bütçe
35000

Berkesududjjd

Centipat
Daha fazla  
Sizce Monster Abra A5 alınır mı? Aslında kasalı almak isterim ama 35 bin TL'ye güzel kasa kurulur mu? Yoksa dizüstü alacagım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240806-124759.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 52
Sizce Monster Abra A5 alınır mı? Aslında kasalı almak isterim ama 35 bin TL'ye güzel kasa kurulur mu? Yoksa dizüstü alacagım.
Attığınız Monster gibi 32 GB RAM istiyorsanız bakabilirsiniz.

Vallahi güzel olsun yeter şu an elimde 4 GB RAM atı Radeon var Firefox'ta tuşa basıuom donuyor Minecraft kasıyor açılması bela açılınca da çok bekliyorum tam olarak açılması için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster'ın kasası kaliteli değil ve soğutması iyi değil benim akrabamda var. Nedense milletimiz her reklamı olanı iyi sanıyor.

Anladım 16 GB RAM ile 32 GB RAM arasında çok fark var mıdır? 16 GB RAM'lik alıp ekran kartı güzel ve FPS iyi veren bir PC önerin var mı?

@557260 hocamın attığı sistem zaten iyidir. 16 ile 32 arasındaki tek fark ise Chrome'da daha fazla sekme açmanızı sağlar. Arka planda eğer ki fazla program açık tutuyorsanız 32 alın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…