Monster Abra A5 alınır mı?

468409

Hectopat
Yer
Papua Yeni Gine
Daha fazla  
Arkadaşlar, selam. Monster Abra A5 v21.3.2 ve Abra A5 v20.4.2 modellerini tavsiye eder misiniz, özellikleriyle ilgili negatif bir durum oluşur mu ileride?
Malzeme kalitesi düşük, hızlı ısınıyor vs. deniyordu. Hala var mı böyle durumlar?

Monster alınmaz

Bende eski nesil Abra A7 var. Bugüne kadar ısınma vs herhangi bir sorun yaşamadım. Ek SSD taktım, ek RAM taktım. Bu zamana kadar geldi. Tabi laptopların olumsuz yönü bir yerden sonra artık ilave yapıp güncelleyemiyorsun. Ekran kartı yeni oyunları kaldırmaz oldu. Artık yavaştan laptopumu oyunlardan emekli ediyorum. Kısa vadeli 3-4 yıllığına alacaksan oyuncu laptopları mantıklı ancak uzun vadeli olacaksa bence kasa toplaman daha iyi olur.

Hocam aslında monstera 12 taksit kampanyası var diye bakıyorum. 30-40k arası önerebileceğiniz monster modeli yok mu?

Niye alınmaz hocam.
Hocam 32klık cihazda 2050 37klık cihazda 4050 var fiyatları çok kazık bu fiyata koymaya insan utanır. 30k ya 4060 bulunuyorken 32k ya 2050 almak delilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…