spaceX
Hectopat
Daha fazla
İyi günler arkadaşlar. Ben Monster Abra A5 v7.2 kullanıcısıyım. Haliyle WiFi'a kablosuz bağlanıyorum. CS:GO olsun, LoL olsun normalde pingde seyrederken bir anda ping 150-200 civarlarına sıçrıyor ve 3-4sn sonra düzeliyor. İnternette çok forum gezdim, bu dertten muzdarip bazı dizüstü kullanıcıları varmış. Bazıları Intel çiplerinden kaynaklanıyor diyor, birçok ayar yaptım, hem Intel çipin ayarlarını değiştirdim hem modem arayüzünden birçok ayarla uğraştım; 802.11, ağ bağlantıları olsun.
Halen derdime çare bulmuş değilim. Monster'ı aradım, ilk defa bu sorun sizde oluyor dediler. Türk Telekom'u aradım bizden kaynaklanan bir hata değil deniyor. Modemim yeni, başka evlere gidip denedim, onlarda da anlık ping sorunu oldu. Yardımcı olursanız sevinirim, çok sinir bozucu bir hal aldı.
Halen derdime çare bulmuş değilim. Monster'ı aradım, ilk defa bu sorun sizde oluyor dediler. Türk Telekom'u aradım bizden kaynaklanan bir hata değil deniyor. Modemim yeni, başka evlere gidip denedim, onlarda da anlık ping sorunu oldu. Yardımcı olursanız sevinirim, çok sinir bozucu bir hal aldı.
Son düzenleyen: Moderatör: