Monster Abra a5 Battlefield 4 95 Derece Normal mi ?

Tamam teşekkür ederim. Termal macunu çekebilecek arkadaşım var.

Bu arada dediğiniz gibi soğutucu pek bir işe yaramadı.

Bana sorarsanız piyasadaki tüm soğutucular kalksın ve üretilmesin derim, çünkü sadece üretim malzeme ve yer ziyanlığından başka birşey değiller, ha birde tüketiciyi soyma rantı birnevi para tuzağıda diyebiliriz. Dediğim gibi bir laptobun soğutma sistemi iyi olcak, soğutma sistemi iyi olmadıktan sonra dışardan konulan ıvır zıvır şeylerle soğuyabileceğini hangi mantıklı ve akıllı bir zihniyet düşünebilirki.

Tahminimce etkiler, o programı kullanmadım ama voltaj girdi çıktı ayarlarında bilgili değil isen pek bulaşma derim.

Voltaj değiştirmek performansı olumsuz etkilemez. İşlemcin gpu'n hangi üst performansı veriyorsa o performansta çalışır, aksine daha az ısındıklarından ısı sebepli yavaşlama daha az olur.
Zaten öyle düşürülüp bırakılmıyor yani voltajı düşürdüm bitti gibi değil, her işlem sonrası işlemciye yük bindirip indirilen değerde donma vb. sıkıntı var mı diye test ediyorsunuz.
Merak eden araştırabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…