Arkadaşlar sıfır bir Abra'a 5 32 GB RAM 1 TB SSD i7 işlemci bir laptop aldim (FreeDOS)
Oyun deneyimi icin GTA 5 ile bir denemek istedim ama cihazim kasmaya başladı, oynayamadım. Bunun sorunu ne olabilir acaba?
Ya da FreeDOS geldi Windows'u biz kendimiz attık driverle ilgili mi bir yanlışlık oldu? Teşekkür ederim
İki turlude denedim ikisinde de kastı inanın bilgisayardan cok anlayan biri degilin ilk bilgisayar deneyimim bana Monster önerdiler bende aldim fredos geldi burada abiler atti Windows'u.
Masaustune sag tıkla. NVIDIA Denetim Masası'ni AC görüntü ayarlarini ön yapılandır sekmesinde benim tercihlerimi kullan ve şunlara onem ver tikini işaretle. Ardindan aşağıdan performansa getir ardından sol taraftaki menüden Surround PhysX yapılandırılması bölümüne gel. O kısımda sol tarafta PhysX ayarlari kısmından işlemciyi 3060'ı seç (sende otomatiktedir).
Laptopun şarj makinesinin takılı olduğundan emin ol ve tekrar dene. Olmazsa tekrardan dön güç seceneginden işlemci limitli oluyor güç tasarufuunda oluyor onu düzeltelim.
Ama iste ne olduysa bir deniyeyim dedim. İndirdim ama kasiyor. R anliyorum sizi kusura bakmayin. Bilgisyardan pek anlayan biri değilim. Yeni yeni bu konuda bilgi edinmeye çalışıyorum.
Masaustune sag tıkla. NVIDIA Denetim Masası'ni AC görüntü ayarlarini ön yapılandır sekmesinde benim tercihlerimi kullan ve şunlara onem ver tikini işaretle. Ardindan aşağıdan performansa getir ardından sol taraftaki menüden Surround PhysX yapılandırılması bölümüne gel. O kısımda sol tarafta PhysX ayarlari kısmından işlemciyi 3060'ı seç (sende otomatiktedir).
Laptopun şarj makinesinin takılı olduğundan emin ol ve tekrar dene. Olmazsa tekrardan dön güç seceneginden işlemci limitli oluyor güç tasarufuunda oluyor onu düzeltelim.