Arkadaşlar sıfır bir Abra'a 5 32 GB RAM 1 TB SSD i7 işlemci bir laptop aldim (FreeDOS)
Oyun deneyimi icin GTA 5 ile bir denemek istedim ama cihazim kasmaya başladı, oynayamadım. Bunun sorunu ne olabilir acaba?
Ya da FreeDOS geldi Windows'u biz kendimiz attık driverle ilgili mi bir yanlışlık oldu? Teşekkür ederim
Masaustune sag tıkla. NVIDIA Denetim Masası'ni AC görüntü ayarlarini ön yapılandır sekmesinde benim tercihlerimi kullan ve şunlara onem ver tikini işaretle. Ardindan aşağıdan performansa getir ardından sol taraftaki menüden Surround PhysX yapılandırılması bölümüne gel. O kısımda sol tarafta PhysX ayarlari kısmından işlemciyi 3060'ı seç (sende otomatiktedir).
Laptopun şarj makinesinin takılı olduğundan emin ol ve tekrar dene. Olmazsa tekrardan dön güç seceneginden işlemci limitli oluyor güç tasarufuunda oluyor onu düzeltelim.
Evet hazır geliyor. R fakat örnek vereyim Minecraft oynarken shader yüklediğimde dahili GPU'yu kullaniyor ama GPU'yu seçince PhysX'den harici GPU'yu kullaniyor.
Cok emin değilim ama ne yaparsak yapalım. kasacak gibi. Arkadaşı uzmek istemiyorum ama Monster alınır mı? Be ısınma problemleri var ısıya dayalı bir kasma olabilir.