Monster Abra A5 Hazırda beklet modunda problem çıkarır mı?

Ardacyt

Decapat
Katılım
26 Ağustos 2023
Mesajlar
355
Makaleler
1
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
1TB
Ekran kartı
NVIDIA Ray Tracing X(RTX) 3060 Laptop GPU
İşlemci
İNTEL CORE İ7
Hazırda beklet modundayken oyuncu laptopunun fişini çekip batarya ile kalırsa sorun çıkar mı? Çünkü normalde ben fişi çekince batarya çok hızlı bitiyor. Yine bataryanın hızlı bitip laptopa zarar verme ihtimalı var mıdır?

Ekran kartım 3060.
Intel i7 işlemcim var.
16 GB RAM'im var.

Laptopum Monster Abra A5 17.4.

@Makoto Itou
 
Son düzenleme:
Merhaba, eğer bataryanız sağlam ise sorun olacağını sanmıyorum. Ayrıca pilinizin hemen biteceğini sanmıyorum bitse bile sistem yük altında olmadığı için zarar görmez diye düşünüyorum.
Ayrıca şunu söylemek istiyorum ani güç kesintilerinde depolama birimleri zarar görebiliyor. Ama dediğim gibi sistem yük altında olmadığı için piliniz uzun süre dayanır diye düşünüyorum.
 
Ayrıca şunu söylemek istiyorum ani güç kesintilerinde depolama birimleri zarar görebiliyor. Ama dediğim gibi sistem yük altında olmadığı için piliniz uzun süre dayanır diye düşünüyorum.

Yani elektrik giderse SSD zara görme riski var zaten hazırda beklette pille dayanabilir gibi çünkü normal açıkken çektiimde batarya 3060'ın wattını karşılamadığı için hemen bitiyor büyük ihtimalle.

Dün akşam denedim ayrıca hazırda beklete çektim fişi çıkarttım sonra geri taktım sonra açtım bir şey olmamıştı.

Bir de yapay zekaya sormuştum oda en kötü senaryo batarya biter ve PC normal bir şekilde otomatik kapanır demişti.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı