nyks4531 Femtopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #1 Önceden de dediğim gibi bu benim ana laptopum. Bilgisayarın kendi Control Center'ini bulamadım. MSI Dragon Center yükliyebilir miyim, bir şey olur mu?
Önceden de dediğim gibi bu benim ana laptopum. Bilgisayarın kendi Control Center'ini bulamadım. MSI Dragon Center yükliyebilir miyim, bir şey olur mu?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 10 Şubat 2021 #2 Yükleseniz de yüksek ihtimal hiçbir şey algılamaz, Monster'ın sağladığı yazılımı kurun.
Gugar61 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 474 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 10 Şubat 2021 #3 Msi dragon center kullanıyorum hiç stabil bir yazılım değil. Sırf bu yüzden anakartımı satmayı bile düşündüm. Hatta hala düşünüyorum diyebilirim
Msi dragon center kullanıyorum hiç stabil bir yazılım değil. Sırf bu yüzden anakartımı satmayı bile düşündüm. Hatta hala düşünüyorum diyebilirim