EfeCesur Femtopat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4050 16gb ram 500 ssd monster abra a5 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 30 Ekim 2024 #1 Merhaba birkaç ay önce 0 Monster Abra A5 almıştım. Başlarda hiç sorunu yoktu ama şu anda sürekli internetten Wi-Fi'den kopuyor. Nasıl çözüleceğini bilen var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2024
Merhaba birkaç ay önce 0 Monster Abra A5 almıştım. Başlarda hiç sorunu yoktu ama şu anda sürekli internetten Wi-Fi'den kopuyor. Nasıl çözüleceğini bilen var mıdır?
theorder21 Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 477 Çözümler 3 30 Ekim 2024 #2 Windows guncellemelerini yaptin mi? Artı 0 Eksi
B boberkurwa Picopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #3 Bence fazla uğraşmayın. Monster servisleri oldukça hızlı çalışıyor. Gönderin 2-3 günde geri gelir. Artı 0 Eksi
KS KS EfeCesur Femtopat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4050 16gb ram 500 ssd monster abra a5 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 30 Ekim 2024 #4 theorder21 dedi: Windows guncellemelerini yaptin mi? Genişletmek için tıkla... Yok hayır. boberkurwa dedi: Bence fazla uğraşmayın. Monster servisleri oldukça hızlı çalışıyor. Gönderin 2-3 günde geri gelir. Genişletmek için tıkla... Göndermem imkansız ders çalıştığım için sürekli yanımda olması gerekiyor. Artı 0 Eksi
theorder21 dedi: Windows guncellemelerini yaptin mi? Genişletmek için tıkla... Yok hayır. boberkurwa dedi: Bence fazla uğraşmayın. Monster servisleri oldukça hızlı çalışıyor. Gönderin 2-3 günde geri gelir. Genişletmek için tıkla... Göndermem imkansız ders çalıştığım için sürekli yanımda olması gerekiyor.
B boberkurwa Picopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #5 EfeCesur dedi: Yok hayır. Göndermem imkansız ders çalıştığım için sürekli yanımda olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde Abra A5 var bende de. Wifi kartları gerçekten kalitesiz. Ben de çok sorun yaşadım. O yüzden tercihim göndermen tarafında. Artı 0 Eksi
EfeCesur dedi: Yok hayır. Göndermem imkansız ders çalıştığım için sürekli yanımda olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde Abra A5 var bende de. Wifi kartları gerçekten kalitesiz. Ben de çok sorun yaşadım. O yüzden tercihim göndermen tarafında.
KS KS EfeCesur Femtopat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4050 16gb ram 500 ssd monster abra a5 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 30 Ekim 2024 #6 boberkurwa dedi: Aynı şekilde Abra A5 var bende de. Wi-Fi kartları gerçekten kalitesiz. Ben de çok sorun yaşadım. O yüzden tercihim göndermen tarafında. Genişletmek için tıkla... Bir düşüneyim ya masadan ayırdığım bile yok ama dediğim gibi sürekli kopmaya başladı bu sıralar. Artı 0 Eksi
boberkurwa dedi: Aynı şekilde Abra A5 var bende de. Wi-Fi kartları gerçekten kalitesiz. Ben de çok sorun yaşadım. O yüzden tercihim göndermen tarafında. Genişletmek için tıkla... Bir düşüneyim ya masadan ayırdığım bile yok ama dediğim gibi sürekli kopmaya başladı bu sıralar.
theorder21 Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 477 Çözümler 3 30 Ekim 2024 #7 EfeCesur dedi: Yok hayır. Genişletmek için tıkla... Guncellemelisin o zaman. Wi-Fi vd. suruculerin duzgun calisabilmesi icin guncellemen sart. Artı 0 Eksi
EfeCesur dedi: Yok hayır. Genişletmek için tıkla... Guncellemelisin o zaman. Wi-Fi vd. suruculerin duzgun calisabilmesi icin guncellemen sart.