Monster Abra A5 laptop açılmıyor

ahmts100

Hectopat
Arkadaşlar merhaba benim Monster Abra A5 v13.1.1 model laptopum var. Fanından ses geliyordu bir cahillik yaptım içini açtım. Sonra geri taktım açıldı bilgisayar sonra touchpad çalışmadı sonra açıp onu geri taktım. Sonra PC Power tuşuna basınca yanıp söndü hiç etkileşim vermedi şu an hiç yanıp sönmüyor da sizce sebep nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm kabloları doğru bağladığınızdan emin misiniz? Birde aynı mı bilmiyorum ama Power tuşuna bağlı bir soket oluyor genelde onu takmayı unutmuş da olabilirsiniz bir kere benim başıma geldi Dell laptopumda tekrar söküp baktığımda ufak beyaz bir soket var onu takmayı unuttuğum için çalışmamış şuan sorunsuz kullanıyorum.

Tüm soketleri, kabloları, söktüğünüz parçaları yerlerine doğru bir şekilde taktığınızdan emin olup tekrar bir açmayı deneyin.

Arkadaşlar chipsetin altından anakartın yandığını söylediler anakart onarım olmadı komple değişiyor 2760 tl masraf dediler. Bilen arkadaşlara sorayım chipset anakartın ucunda onun altında oluşabilecek hasar komple anakartı yermi ? Yersede 2760 tl masrafı olurmu ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı