Öncelikle merhabalar. Bundan 35 ay önce Monster Abra A5 v12.1.2 satın aldım. 2 ay öncesine kadar en ufak bir sorun yaşamadım. Bir gün oyundayken fare takılmaya başladı. Hiç ayar değiştirmemiştim. Fare sorunlu olabilir belki dedim ancak touchpad de takıldı. Servise gönderdim. BIOS güncelleyip sorunu çözdük, yazılım yüklemeniz tavsiye edilir diyerek gönderdiler. Direkt olarak Technopat forumundan elde ettiğim link üzerinden son sürüm Windows 10 güncellemesi yaptım. Ekran kartlarının sürücüleri güncel. Sorun yine de düzelmedi. Fare değiştirdim, düzelmedi. Oyunun klavye-fare ayarlarını sıfırladım. Sonuç yine aynı. Hızlı ya da yavaş fark etmeksizin anlık olarak fare donuyor. Bazen masaüstünde de takılma gözlemliyorum ama çok nadir oluyor. Oyunda fare donunca bazen 2 saniyeye kadar en ufak hareket etmiyor. Milisaniyenin önemli olduğu bir oyunda 2 saniye rakip oyuncunun önünde takılı kalmak çok büyük bir sorun. Her forumda tek tek gezdim. Monster için kronik bir sorun mudur? Sorun kaynağı nedir? Düzelir mi? Bana yardım edebilir misiniz? Çok zor durumda kaldım. Bütçem yok. Tamirciye götürmek benim için son çare olmalı. Şimdiden teşekkürler.
Intel i5 7300HQ
8 GB DDR4 2400 Mhz
GTX 1050 4 GB