Monster Abra A5 mi A7 mi?

Kasa Clevo bu arada çoğu yeni çıkmış laptop markaları Clevo'dan alıyor.

Aralarında ki fark birisinin ekran kartı daha iyi, birisinin ekran boyutu. Ama ikisi de 4gb vram olduğu için birçok yeni oyunda grafikleri maxlayamiyican. Eğer daha da fazla fps isterim dersen yine de A5'i alabilirsin.
arasında çok fazla fps farkı olur mu yoksa 3 5 bir şey mi oynar

Hocam bende laptop almayı düşünüyorumda linkteki laptopun 16 GB RAM'li versiyonu var mıdır?

Hocam olabilir tam bilmiyorum bu laptopun bir sürü versiyonu var i5 işlemcili versiyonu var o biraz daha pahalı belki onda olabilir.

Biliyorum onu zaten çoğu kişi sıkıntılı diyor onun için dedim ben gayetde memnunum

Hocam aslında haklısınız abimde de 4 yıllık A5 var menteşe sıkıntısı oldu teknik servis hemen çözdü. Ama Monster bu dönemde alınmaz fiyatları uçtu gitti.

Hocam aslında haklısınız abimde de 4 yıllık A5 var menteşe sıkıntısı oldu teknik servis hemen çözdü. Ama Monster bu dönemde alınmaz fiyatları uçtu gitti.

Valla bu dönemde hiçbişey alınmaz ama millet alıyor işte yapacak bir şey yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…