Monster Abra A5 - Msi Ge60

Şinasi

Megapat
Katılım
14 Eylül 2013
Mesajlar
464
Çözümler
1
Yer
Adana
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar şimdi bu iki laptop arasında kaldım.Hangisini neden tercih etmeliyim?
MSI GE60 2PC-089XTR Apache i7-4700HQ 2.4GHz 8GB 1TB+128GB SSD 2GB GTX850M 15.6" FreeDOS Notebook | hızlıal.com
MONSTER® ABRA A5 V1.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA
Monster da 860m var 850 ile arasında en fazla 5-10fps olur diye düşünüyorum ama msi'a 400tl daha fazla vermeye değer mi ekran kartı düşük olmasına rağmen bide freedos Monster da linux 400tl verip bide win8 kuracam yardım edin win8'i daha ucuza yapmanın yolu var mı orjinal istiyorum.
 
Linux ayrı bir dünya. Kullanması da zordur. Siz şimdilik öyle alıp korsan olarak Windows 8.1 kurun. Orijinal satın aldığınızda ise ürün anahtarını girer korsanı orijinal yaparsınız.
 
Hmm çok sağolun çok kararsızım bazıları diyor monster'ın kasa çok kötü ses kötü falan diyor.Ben ses kalitesi aramam normal ses çıksın yeter tasarım çok önemli değil sadede severim biraz renklide ben performansa bakarım tabi bunun yanı sıra beni kaç yıl götüreceği de var. 2yıl götürüp kasa dökülecek arıza çıkaracaksa diğerini alırım performans benim için 1. planda.Korsanı nasıl kurarız babamın işyerin de bilgi işlemde vardır da.
 
Monster Abra A5 almaya karar verdim.2499 240gb kingston hyperx ssd taktırcam hdd yerine zaten fazla depolamaya ihtiyacım yok.Windows oyunlarla beraber 140gb tutar 100 de sonrasına yeterde artar bile.Bide yanında targus 15''6 çanta ekledim 2988 oldu 70-80 tl verip bide logitech g300 alırsam tamamdır.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı