Öncelikle merhaba. Ben bu sene ocak ayında Monster Abra A5 dizüstü bilgisayar aldım. Ancak artık RAM'i yetmemeye başladı kullandığım programlardan ötürü. RAM takviyesi yapacağım ama uyumlulukla ilgili şüphelerim var. Bu konu ile ilgili bilgi verebilir misiniz? İsterseniz RAM özelliklerimi vs. atabilirim
Öncelikle merhaba. Ben bu sene ocak ayında Monster Abra A5 dizüstü bilgisayar aldım. Ancak artık RAM'i yetmemeye başladı kullandığım programlardan ötürü. RAM takviyesi yapacağım ama uyumlulukla ilgili şüphelerim var. Bu konu ile ilgili bilgi verebilir misiniz? İsterseniz RAM özelliklerimi vs. atabilirim
İlla 8 olacak diye bir şey yok. Markasını biliyorsanız aynı modelin 16 gblığını alırsanız sıkıntı olmaz. Aynı marka olur ama farklı MHz ve CL değerleri olursa uyuşmayabilir. Aynı marka ve model almaya dikkat edin aksi taktirde mavi ekran, performans düşüklüğü gibi sonuçlara yol açabilir.
Hocam merhaba, hangi RAM modelini aldınız eğer aldıysanız uyumluluk sıkıntısı çıktı mı? Ben de aynı model bilgisayarı kullanıyorum da RAM alacağım arayış içindeyim.
Hocam merhaba, hangi RAM modelini aldınız eğer aldıysanız uyumluluk sıkıntısı çıktı mı? Ben de aynı model bilgisayarı kullanıyorum da RAM alacağım arayış içindeyim.
Monster Abra A5 V15.2 Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
bilendenal.com
Burada uyumlu ram ve ssd'ler yer alıyor ama 2933 destekliyor 2933 ram piyasada yok bu yüzden altda 3200 uyumlu RAM'leri ekledim. Bu siteden alışveriş yapınca seni arayıp aldığın ram veya ssd'nin uyumlu olup olmadığını söylüyorlar . Sitedeki Bigboy markası sadece samsung dram kullanır .
Monster Abra A5 V15.2 Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
bilendenal.com
Burada uyumlu RAM ve SSD'ler yer alıyor ama 2933 destekliyor 2933 RAM piyasada yok bu yüzden altda 3200 uyumlu RAM'leri ekledim. Bu siteden alışveriş yapınca seni arayıp aldığın RAM veya SSD'nin uyumlu olup olmadığını söylüyorlar. Sitedeki bigboy markası sadece Samsung DRAM kullanır.