Monster Abra A5 serisi vs ASUS TUF A15 FA506IU

ozgunbaran

Femtopat

Arkadaşlar uzun zamandır Gaming notebook araştırıyorum. Fiyatlardan dolayı çok fazla seçenek göremedim. Sadece oyun amaçlı yukarıda bulunan linklerde ki bilgisayarlar bana uygun göründü. Fiyat aralığım 8500-11000 arası. Sizce hangi bilgisayarı seçmeliyim? Ya da bu fiyat aralığında farklı önerilerinizi alabilirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster de 120 hz var Monster daha iyi. Ama malzeme kalitesi ve sağlamlık arıyorsan asus daha kaliteli.

Kesinlikle ASUS, Ryzen işlemcisi ve 1660 Ti çok iyi bir ikili. ASUS'un malzeme kalitesi zaten tartışılamaz bence.

Bu iki laptopun karşılaştırılması aşırı saçma olmuş. Asus'un karşılığı ektedir. Bunu alın asus yerine.

Işletim sistemi var, ekran kartı rtx serisinden, ram olarak üstün, hz olarak üstün. Bir tek işlemci tarafında asus daha iyi. Alınacaksa bu alınır. Asustan daha iyi performans verir.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Bende katılıyorum size fakat bütçe mi çok zorlayarak en fazla 11.000 verebileceğim için bu modele bakmadım.
Bunun dışında ASUS'un raminin 8 GB olması da beni biraz düşündürüyor açıkcası. Bu konuda da değerlendirme yaparsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
O zaman bu model tercih edilir. Daha güçlüdür asustan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…