Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.378 Makaleler 4 Çözümler 4 18 Şubat 2024 #11 @yakupdev GeForce Experience'de yükle ve GeForce Experience'tan wishper Mode'u açma oyun oynarken.
yakupdev Femtopat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #12 Optikiyaza dedi: @yakupdev GeForce Experience'de yükle ve GeForce Experience'tan wishper Mode'u açma oyun oynarken. Genişletmek için tıkla... Yüklü de nasıl kapatılıyor.
Optikiyaza dedi: @yakupdev GeForce Experience'de yükle ve GeForce Experience'tan wishper Mode'u açma oyun oynarken. Genişletmek için tıkla... Yüklü de nasıl kapatılıyor.
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.378 Makaleler 4 Çözümler 4 18 Şubat 2024 #13 yakupdev dedi: Yüklü de nasıl kapatılıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan kurcala bulursun.
yakupdev Femtopat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #14 Optikiyaza dedi: Ayarlardan kurcala bulursun. Genişletmek için tıkla... Kapattım şimdi deneyeceğim. Optikiyaza dedi: Ayarlardan kurcala bulursun. Genişletmek için tıkla... 10 FPS artmış.
Optikiyaza dedi: Ayarlardan kurcala bulursun. Genişletmek için tıkla... Kapattım şimdi deneyeceğim. Optikiyaza dedi: Ayarlardan kurcala bulursun. Genişletmek için tıkla... 10 FPS artmış.
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.378 Makaleler 4 Çözümler 4 18 Şubat 2024 #15 yakupdev dedi: Kapattım şimdi deneyeceğim. 10 FPS artmış. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan yapman gereken ayar olabilir ama tam hatırlamıyorum internetten bakman lazım.
yakupdev dedi: Kapattım şimdi deneyeceğim. 10 FPS artmış. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan yapman gereken ayar olabilir ama tam hatırlamıyorum internetten bakman lazım.
yakupdev Femtopat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #16 Optikiyaza dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan yapman gereken ayar olabilir ama tam hatırlamıyorum internetten bakman lazım. Genişletmek için tıkla... 90 FPS'e kadar çıktı sağ ol. Ama hala ara sıra 60 FPS oluyor.
Optikiyaza dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan yapman gereken ayar olabilir ama tam hatırlamıyorum internetten bakman lazım. Genişletmek için tıkla... 90 FPS'e kadar çıktı sağ ol. Ama hala ara sıra 60 FPS oluyor.