İkisinden biri olmak zorundaysa monster ama ikisini de tavsiye etmem
3050TI HP vardı. İşlemci Ryzen 5 5600H vardı. 60hz olduğu için sattım. Çok aman aman memnun değildim. Onun için 6GB olması sebebiyle 2060 ı tercih ettimMonster tercihin olsun ücretsiz bakım normal kullanıcı için hayat kurtarıyor Abra kalite anlamında biraz düşük olsa da iyidir ayrıca Excalibur ile hemen hemen aynı kalite zaten imkanın varsa tulpara serisine zorla derim.
Excalibur alınmaz hocam.Hocam neden monster? 2060 daha iyi değil mi? Bir de 17000 lira seviyesinde başka seçenek bulamadım.
Anladım hocam piyasa o kadar artmış ki bugün Kadıköy'de 2.el ps4 kolu baktım 1500 lira dedi. 1600 liraya ps5 kolu aldım. Laptop konusunda en azından 2 3 k daha koyup donanım özellikleri aynı lenovo alabiliyordumYerinizde olsam ikisini de almazdim Abra serisi pek kaliteli değil diye biliyorum casperinsa hiçbir ürününü almam çok rezalet birkac defa kullandim laptop telefon ne kullanirim ne de tanidigima kullandirtirim burada konu olan özellik değil sadece plastik kalitesi ic tasarım vs deneyimlerime göre Monster'in plastik aksamı dandik gerçi bayağı eski cihazlardi onlarda gelişmiş olabilir kullaniliyordu en azından Casper öyle bir deneyim sundu ki dediğim gibi bir daha asla.
Anladım hocam piyasa o kadar artmış ki bugün Kadıköy'de 2.el PS4 kolu baktım 1500 lira dedi. 1600 liraya PS5 kolu aldım. Laptop konusunda en azından 2 3 k daha koyup donanım özellikleri aynı Lenovo alabiliyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.