Monster Abra A5 v. 17 vs Excalibur G900

İlla ikisinden biri ise Monster Abra ancak size nacizane tavsiyem iki markadan da uzak durmanız yönünde olacaktır.

Abra A5 i5 11400H 3050 Ti.
Excalibur G900 i7 10750H 2060.

Arada 1500 lira fark var. İkinci el alacağım iki cihazda temiz. Diğer özellikleri aynı. Monster daha ucuz. Hangisini almalıyım?

Dostum bütçeni söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.

İlla ikisinden biri ise Monster Abra ancak size nacizane tavsiyem iki markadan da uzak durmanız yönünde olacaktır.
Abra a5 eski sürümlerinden kullanmıştım. Malzeme kalitesi değil de ısınma sorunu vardı

Anladım hocam piyasa o kadar artmış ki bugün Kadıköy'de 2.el ps4 kolu baktım 1500 lira dedi. 1600 liraya ps5 kolu aldım. Laptop konusunda en azından 2 3 k daha koyup donanım özellikleri aynı lenovo alabiliyordum
Arkadaşın dediği gibi büçteyi biraz arttırıp nitro 5 alman en sağlıklısı olacaktır.

Hocam satıyorsan alayım hemen

Bu piyasada elde mal tutmak daha avantajlı masaüstü var ama 15 liraya aldığım laptop ki ekraninda bir tane ölü piksel çıktı degisim yapacaktim Amazon iade veya bir miktar ücret odemesi yapabiliriz şeklinde dedi 2K frlan geri almıştım galiba 23 lira olmuş şu an satmayı düşünmüyorum yakın zamanda.

Acer ve ya hp victus bakabilirsin. Excalibur da monster da kullandim ikisini de önermiyorum cok dandik kasalari ve ic aksanlari var.

Abra a5 eski sürümlerinden kullanmıştım. Malzeme kalitesi değil de ısınma sorunu vardı
Zaten iki markanın da ısınma sorunu tavan yapıyor. Monster yine neyse de Excalibur laptopların çoğu oyun içinde 90 derece sıcaklık bandını aşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…