Monster Abra A5 V1.1.1 vs MSI GE60

zekvan

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Monster Abra:Monster Abra A5 V1.1.1 Intel Core i7 4700MQ 2.4GHz / 3.4GHz Fiyatı

Msi ge60:MSI GE60 Apache 2PC-090XTR Intel Core i7 4700HQ 2.4GHz / Fiyatı

Selam arkadaslar, bilgisayar arıyorum MSI'a baktım ve daha sonra Monster'a baktım. Monster daha iyi gibi özellikleri bakımından aralarındaki fark sadece Monster da Gtx 860m var ama MSI da Gtx 850m var.
İkisindede 8 GB RAM, 1 TB falan var. Birde hepsiburada.com da MSI'da paket içeriği notebook diyor ama Monsterda paket içeriği çanta+notebook diyor siz ne dersiniz, fiyatlarıda farklı Monster nedendir daha ucuz, ama özellikleri daha iyi...
(Birde Monster da batarya çıkartılabiliyor mu?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki Windows yüklesem performans düşüşü bozulma falan olmaz değilmi kısacası problem çıkmaz değil mi?

Peki Windows yüklesem performans düşüşü bozulma falan olmaz değilmi kısacası problem çıkmaz değil mi?

İyi bir Windows sürümü kurarsanız performans düşüşü yaşamazsınız. Bir problem çıkmaz zaten orta seviye gamer notebook'ların çoğunda Windows kurulu gelmez, alan kişi kendi kurar bu maliyeti azaltmak için yapılmış bir hamle. O yüzden fiyat performans bilgisayarları olarak geçerler, donanım olarak yüksektirler.

Linux ile geliyormuş. Ama ben Windows 8.1 Pro veya Windows 8 yüklemek istiyorum problem olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı