Monster Abra A5 V1.1.2 15.6" mi MSI GE70 APACHE mi?

• Konuyu başlatan hsyn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 2.533

hsyn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi hangisi daha iyidir?
" www.monsternotebook.com.tr: Monster Notebook "
Bu laptapu almayı düşünüyorum ama MSI GE70 APACHE de ekran boyu ve işlemci hariç nesi iyide vatan bilgisayarda 4.319 TL'ye satılıyor. Monster 2700 liraya alabiliyorum neden bu kadar pahalı?
Not: Yazım hatam varsa düzeltilmesini talep ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
HQ işlemci daha üstün de o yüzden bide promosyonlardan olmalı,ama sen Gtx 860 olan abra'yı seçmelisin.Ekranın kaliteside etkiliyor birinin çözünürlüğü daha yüksek.

Öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim, bütçe konusuna gelirsek 2500 yada biraz geçebilirim.
Gtx970m için bütçenizi zorlamanızı tavsiye ederim 850-860m gibi modellere kıyasla aradaki performansa deyeceği düşüncesindeyim ve GTx 970m in performansı hakkında şunları söyleyebilirim masaüstü gtx 750ti - 760 modellerine yakın bir gücü var.

Ekran kartlarında model kodunda kıyaslama yaparken (örnek gtx 970) 2.hane gücü 1.hane üretim kronolojik sırasını gösterdiği hakkında bir bilgilendirme yapmak isterim. (mimarilerini ve testleri incelemeniz sizin için hayırlı olur)

GeForce GTX 860M | Performance | GeForce bu bilgiye göre sanırım bir çok oyunu FULHD oynuyabilirim

Gtx970m için bütçenizi zorlamanızı tavsiye ederim 850-860m gibi modellere kıyasla aradaki performansa deyeceği düşüncesindeyim ve GTx 970m in performansı hakkında şunları söyleyebilirim masaüstü gtx 750ti - 760 modellerine yakın bir gücü var.

Ekran kartlarında model kodunda kıyaslama yaparken (örnek gtx 970) 2.hane gücü 1.hane üretim kronolojik sırasını gösterdiği hakkında bir bilgilendirme yapmak isterim. (mimarilerini ve testleri incelemeniz sizin için hayırlı olur)
Sizin dediğinizi de anladım ama bütçem o kadar çok değil.

Abra A5'in V2.1.1 veya 2.1 versiyonunu bulamıyorsan V1 versiyonunu almanı tavsiye etmem. Neden V2.1.1 versiyonunu özellikle önerdiğimi soracak olursan; MSI GE60 kasasını kullanması, Killer Ethernet ve SteelSeries oyuncu klavyesi gibi MSI GE60 serisinde görebileceğin oyunculara yönelik avantajları olmasını sayabilirim. V1'in hem kasa kalitesi daha düşük hem de bu tür oyunculara yönelik güzellikleri yok.

V1 Abra'yı almaktansa, i7 işlemci isteyecek programlar kullanmıyorsan ve %15 kadar oyun performansından fedakarlık edebiliyorsan MSI GE 60 almanı öneririm.

MSI GE60 2PC-496XTR Apache Core i5-4200H 8GB 1TB GTX850M 2GB 15.6" Full HD FreeDos (Hediyeli) | sanalmarketim

Çalıştığım iş yerinde arkadaşımla iki ayrı laptop aldık...Ben MSI GE70 2pc yi tercih ettim 3500 tl ye ... O ise Monster Abra A5 almayı yanına 240 lık ssd ve aksesuaru ile onun fiyatı ise 3300 leri buldu.Sonuca gelirse şöyle bi yan yana koyduk.. açılma hızı olsun görünüş olsun .. Kullanım rahatlığı olsun ..Her konuda MSI açık ara önde olduğunu gördük.Oyun performansına geçtik.Orda ise Msı Gtx 850m Ekran kartı ile Monsterın Gtx 860m kartı karşı karşıya geldi.Monster Msıdan daha fazla ısınıyorudu.Battlefield 4 de aynıyız hatta ara ara fpsde öndeydi MSI..Sonuc olarak ben şunu anladım ..Laptop sadece bir ekran kartından ibaret değil.Benim MSı ın yanında gelen Gamıng mause , oyuncu klavyesi , alimınyum kasa , gibi sağlam yapıları sayesinde bu laptopdan gercekden zevk alıyorum ...

Dostum aynı tereddütte bende kaldım ama Abra A5de karar kıldım. Ama bütçen uygunsa TULPAR T5 v4.1 al derim. 2500 tl bütçe varsa Abra kaçınılmaz bence al derim. Detaylı bi araştırma yaptım çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı