Monster Abra A5 v1.1.2 Alınır Mı ?

Msi serisine yönelmenizi tavsiye ediyorum. Lakin Msi firması da biliyor, bileşenlerden ve kaliteden kısarak güçlü ekran kartını koymayı ama kaliteyi ve desteği ön planda tutuyor. Msi alın.
 
Ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntısını görmedim. Ancak tasarım konusuna gelince çok sade kalıyor. Alternatif olarak MSI düşünebilirsin. Isınma sorunu yok turbo fanı açınca serin oluyor bilgisayar yani rahatlıkla alabilirsin şimdiden hayırlı olsun.
 
@25930 öncelikle cevaplarınız için teşekkürler . Kafamı karıştıran en büyük soru işareti birkaç incelemede ve yorumda gördüğüm touchpad'in sol kısmı (hdd'nin bulundu kısım galiba) oradaki kısımda kararma oluyormuş doğru mudur ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Msi serisine yönelmenizi tavsiye ediyorum. Lakin Msi firması da biliyor, bileşenlerden ve kaliteden kısarak güçlü ekran kartını koymayı ama kaliteyi ve desteği ön planda tutuyor. Msi alın.
2 side iyi marka. Neyden kısıyor onuda bir belirtsen iyi olur. İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Moderatör sataşma içerikli yorumu sadece düzenlemek yerine, başka fikirlere saygı duymayan hatta "Kaç para alıyorsun?" gibi aşağılayıcı tavırla konuşan arkadaşa gerekli işlemi yapacak mı ya da yaptı da biz mi göremiyoruz? Bu forumda sürekli birilerine sataşıp tartışma çıkaran üyelerden bıktık artık. Dün de MSI GTX 970 - Gigabyte GTX 970 konusunda aynı durum yaşandı, artık başka düşünceye ve kendisinin verdiği tavsiyenin tersi tavsiyede bulunan kişilere yapılan sataşmalar iyice can sıkmaya başladı.

@Halil İbrahim Özdoğan V2.1 versiyonu satılıyorsa onu tavsiye ederim, MSI GE60 ile aynı kasayı kullanıyor, SteelSeries klavye ve Killer network gibi güzellikleri de var. V1 serisi için aynı düşünmüyorum ancak düşük fiyata iyi performans istiyorsan pek fazla seçeneğin yok.
 
Monster bilgisayarlar çok ısınıyor hocam. Bunu öncelikle güzelce araştır. Bildiğim kadarıyla 95-97 derecelere kadar çıkıyor. Grafik kartları, işlemciler çok güçlendiği için, artık çift fanlı ürünlere yönel derim.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı