Monster Abra A5 v1.1.2 UEFI sorunu

Renovatio

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar merhaba, aldığım Monster Abra A5 v1.1.2 bilgisayarım bugün elime ulaştı. Bilgisayar FreeDOS olarak geldi ve ben buna eski Windows 8.1imi UEFI olarak kurmak istiyorum. Ancak BIOS'tan UEFI modunu aktif ettiğimde boot menüsünde tek bir satır oluyor ve sadece [UEFI] Sandisk yazıyor, seçim yapamıyorum. Ayarları kayıt edip çıktığımda Monster logosu gelmeden BIOS menüsüne giriyor. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, iyi sosyaller..

Konuyla alakası yok ama bende almayı düşünüyorum kaç günde elinize ulaştı ve görünüşü güzel mi ?

Cihaz stoklara ayın 15inde girdi, 15inde gece sipariş verdim ertesi gün kargoya verildi ve bugün elime ulaştı. Cihazın kasa olarak bir albenisi yok. Üzerindeki power, uçuş modu gibi tuşların hissiyatı bana kötü geldi. Diğer bilgisayarım MSI GX70, bu cihazı alınca ses konusunda biraz sıkıntı yaşadım yetersiz geldi. USB port yetersiz solda 1 adet USB 2.0 sağda 2 adet USB 3.0 portu var. Rengini beğendim, Monster yazısı biraz sırıtıyor. Malzeme kalitesi gördüğüm kadarıyla güzel sert plastikten yapılmış. Daha estetik bir cihaz arıyorsan MSI GE serisine bakmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…