Merhaba arkadaşlar dün sabah bilgisayarı açtığımda her şey normaldi. Ama bir oyuna girdim q tuşu çalışmadı. Sonra oyunu kapattım baktım basıyorum zorlanma takılma gibi bir şey yok içini açtım temiz basıyordum bazen 10-15 kere basıyor sonra gene duruyordu. Bugün sabah açtım sanki hiç sorunu yokmuş gibi çalışıyordu. Ama çalıştığı esnada tüm başlangıç programları çalışmamıştı. Facebook'ta 1 dk filan dolaştıktan sonra gene basmıyor. Acaba yazılımsal olarak bir sorun olabilir mi? Başka bir program bunu engelleyebilir mi? Bir arkadaş virüs programını sil dene dedi. Daha denemedim o da olmazsa format at dedi. Önerilerinizi bekliyorum.
Yalnız laptop klavyesi kardeşim bir düzgün bir sorunlu olması garip geldi. Direk gitse sorunlu olsa tamam hiç sorunsuz hale nasıl geliyor. Engelliyim telefonda kullanmıyorum. Neredeyse tüm eğlencem bilgisayar şimdi donanımsal değilse yollamak istemiyorum. Gelene kadar sıkıntıdan patlayacağım bir de bayram üstü daha da uzayacak garantiden gelme süresi
Yalnız laptop klavyesi kardeşim bir düzgün bir sorunlu olması garip geldi. Direk gitse sorunlu olsa tamam hiç sorunsuz hale nasıl geliyor. Engelliyim telefonda kullanmıyorum. Neredeyse tüm eğlencem bilgisayar şimdi donanımsal değilse yollamak istemiyorum. Gelene kadar sıkıntıdan patlayacağım bir de bayram üstü daha da uzayacak garantiden gelme süresi