Geçen sene aldığım notebookumu satıyorum. Üniversiteyi dışarıda okuyacağım diye notebook almıştım. Fakat yaşadığım şehirde okuyorum ve yaklaşık beş milyar fiyatında bir kasa alacağım. Bunun için notebook'umu satıp üstüne para eklemeye karar verdim.
8 Ay garantisi bulunmakta.
Yanında Windows 8.1 Lisans Key veriyorum.
Format atıp sıfır bir şekilde karşı tarafa iletebilirim.
IPS nedir bilmiyorum. PC özelliklerini içeren link bıraktım. Notebook'ta hiçbir sıkıntı yoktur. 8 Ay garantisi içinizi rahatlatacaktır eminim. Fiyat 2,300 TL. Ufak da olsa pazarlık payı mevcut.
IPS nedir bilmiyorum. PC özelliklerini içeren link bıraktım. Notebook'ta hiçbir sıkıntı yoktur. 8 Ay garantisi içinizi rahatlatacaktır eminim. Fiyat 2,300 TL. Ufak da olsa pazarlık payı mevcut.
Mat ekran standart olanı.Birde IPS parlak ekran(daha canlı ve her açıdan aynı görüntüyü veren ips ekran) var.Demek istediğim oydu. Hdd özellikleri nedir tam olarak? 750gb mı ? 1tb 7200rpm mi? Ayrıca windows lisansına ihtiyacım yok fiyattan düşebilirmisiniz onu?
Monster Abra A5 V1.1 bundan 1.5-2 sene önce kdv dahil 2499 tl idi,sizin belirttiğiniz fiyat 2200tl.Fiyatı daha uygun düzeyde tutarsanız.Alıcı bulabileceğinizden eminim.