MONSTER ABRA A5 V1.2 Kasma Sorunu!

almora341

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. PC'yi alalı neredeyse 4 yıl olucak. Bendeki modeli Abra A5 V1.2. Ekran kartı GTX 860M fakat bir kaç aydır CS:GO tarzı oyunlarda FPS hep düşüşlerde. Eskiden full grafikte oynadığım CS:GO şimdi 1920x1080 Çözünürlükte kasıyor ve mecburen 800x600 çözünürlükte oynuyorum grafikleri düşürerek. Bunu nasıl çözerim arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda birçok kişi CSGO'da fps sorunu yaşıyor. Güncelleme bekleyeceksin. Ayrıca CSGO full hd oynanmaz, 1024x768 çözünürlükte gerdirilmiş (strecthed) olarak oynanır ve grafikler en düşüğe alınır. Bu arada DVR'ı kapattığını varsayıyorum.

Neden oynanmıyacakmış? 1920x1080p'de ultrada akıcı bir şekilde çok keyifli oynanır.

Neden oynanmıyacakmış 1920x1080p de ultrada akıcı bir şekilde çok keyifli oynanır
Biraz araştırma yapın o zaman, kaç tane pro full HD oynuyormuş. Belki siz keyif alırsınız ama ben almam, CS:GO grafikleri için oynanan bir oyun değildir. Ben oyuna girdiğimde yeteneklerimi göstermeliyim. Bu yüzden en yüksek FPS'i almam ve stretched oynamam lazım. Stretched oynadığınız zaman modeller daha geniş olur. Size de tavsiye ederim oyunda belli bir yere geldiyseniz.

Bilgisayarda sorun olmayabilir. Xbox DVR zımbırtısını kapattınız mı? Şu makaleye bakabilirsiniz:
Windows 10'da Xbox DVR Nasıl Devre Dışı Bırakılır? - Technopat

Yaklaşık olarak 5/6 aydır oynuyorum 1920x1080p de düşük ayarlarda oynuyorum. Crosshair olarak isabet alması sizin dediğniz gibi çok daha rahat oluyor düşük çözünürlükte ancak 1920x1080p de daha verimli oynuyorum. Sizin dediğnizide bir deniyecem.

Arkadaşlar sorunum Win 10'daki DVR ile alakalı değil. LoL'de bile eskiden 100 üstünden aşağı inmezdi FPS. Ama artık LoL 50 FPS alıyorum. Bütün oyunlar için geçerli. Ne gibi bir sorunu olduğunu hala bulamadım. Anakartın eskimiştir diyenler oluyor. Olabilir mi acaba ?

Sıcaklık değerleri nelerdir?
Sıcaklık değerini hiç bilmiyorum ama bilgisayarım oyun oynarken bileğimi koyduğum yer çok ısınırdı hatta rengi bile siyahlaştı. Artık oyun oynarken orda bir şey hissetmiyorum. Yani bi ısınma olmuyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…