Monster Abra A5 v11.1.1 klavyede tuşlar çalışmıyor

eylmz058

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim cihaza sahibim. Son bir kaç gündür klavyenin bazı tuşları ara ara çalışmamaya başladı.

Oyun oynarken fark ettim daha sonra test etmek için BIOS kilidi şifre koyma ekranında denedim yine basmadı.

Ama nasıl oluyorsa ara ara kendiliğinden düzeliyor. FN + Num lk tuşunu da denedim sonuç aynı.

Servise göndermeden deneyebileceğim bir şeyler var mı?
Teşekkürler.

Bu konuyu yazarken TAB, Space, R ve D tuşlarının hiç biri çalışmıyordu ama altı üstü aradan 20 dakika geçti ve tuşlar çalışmaya başladı. Bu mesajın sonuna doğru tekrar çalışmamaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harici klavyeden bahsetmiyorsunuz değil mi? Kendi klavyesini alıp kendim mi değiştireyim? Bilgisayarı sürekli yanımda taşımak zorunda olduğum bir de klavye yük edemem de.

Garantiye gönderiyorsun 3 günde hallediyorlar :) Bakımı, fan temizliğini, termal macun değişimini de yapıp gönderiyorlar hemde. Servis gayet başarılı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı