Monster Abra A5 V11.1.1 vs Masaüstü PC

dzstmsst

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkes masaüstü al diyor fakat ben pek masaüstü sevmiyorum, yatarken mesela oyun oynamak istiyorum ama herkes diyor masaüstü al kafam çok karıştı masaüstünü sevmiyorum çünkü tek sabit bir yerde kalıyor başka yere götüremiyoruz, masa koltuk cart curt bu olayları sevmiyorum dizüstü alsan bile 1-2 sene sonra performansı düşer diyor herkes, bu doğru mu lütfen sayın yöneticiler bana biraz yardım edin kafam çok karışık.

Eğer sabit bir yerde kalmayacaksa tabii ki dizüstü almalısın fakat aynı fiyata masaüstü olarak daha performanslı bir sistem toplanılabiliyor. Benim tercihim dizüstü olurdu.

Masaüstü sevmiyorsan seçmen gereken platform belli. 1-2 sene sonra performans düşüklüğü falan olacağı yok ama çabuk yıpranırlar masaüstü bilgisayarlara göre. Yatakta uzanıp oynayabilecek misin gerçekten? Hiç sanmıyorum, gaming laptopları son derece ağır ve hantal cihazlar. Hafif modelleri de var, fiyatları tuzlu olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…