Monster Abra A5 v11.1 CPU sıcaklığı sorunu

CruaLHawK

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1585506193386.png

Monster Abra A5 v11.1 dizüstü bilgisayarda i-7 7700HQ, GTX 1050 ve 8 GB 2666 MHz DDR4 RAM kombinasyonunda Battlefield 1, battlefront 2 gibi oyunlarda CPU sıcaklığı çok üst düzeylere geliyor. Bunu düşürmek için ne yapabilirim? Halihazırda altında laptop soğutucu bulunmakta, buna rağmen bu sıcaklıklara ulaşıyor. Termal macun ve ped değişimi yapamıyorum çünkü CPU ve GPU bloklarının vidalarını sökemiyorum. Başka ne yapabilirim? Vakumlu laptop soğutucusu işe yarar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 523555

Monster Abra A5 v11.1 dizüstü bilgisayarda i-7 7700HQ, GTX 1050 ve 8 GB 2666 MHz DDR4 RAM kombinasyonunda Battlefield 1, battlefront 2 gibi oyunlarda CPU sıcaklığı çok üst düzeylere geliyor. Bunu düşürmek için ne yapabilirim? Halihazırda altında laptop soğutucu bulunmakta, buna rağmen bu sıcaklıklara ulaşıyor. Termal macun ve ped değişimi yapamıyorum çünkü CPU ve GPU bloklarının vidalarını sökemiyorum. Başka ne yapabilirim? Vakumlu laptop soğutucusu işe yarar mı?
Monsterin süresiz bakım garantisi var servise yollayıp termal macun yenilemesi ve temizliğini yaptırmanı öneririm.

Fanlar çalışıyor mu kontrol ettiniz mi?
Evet çalışıyor. Fan temizliğini de yapmıştım.
servise yolla hocam 1haftada temizlenir sana gönderilir
Monsterin süresiz bakım garantisi var servise yollayıp termal macun yenilemesi ve temizliğini yaptırmanı öneririm.
Şu korona olayları sırasında her türlü trafiği azaltmak lazım. Olaylar bi bitsin de göndereceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı