Monster Abra A5 v11.1 Kapanmıyor

turhan64

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarım Monster Abra A5 v11.1, Windows 10 kullanıyorum. Neden oldu bilmiyorum, bilgisayarı kapat dediğim zaman kapanma kısmına geliyor orada takılı kalıyor. Kapanma kısmında ki yuvarlak imleç sürekli dönüyor. Sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hızlı başlatıcı büyük ihtimalle bilgisayarını yoruyordu. Kapatırken ve açarken en iyi seçenek en yavaşı olandır. Mesela bazı kullanıcılar normal kapatmak yerine güç tuşuna basılı tutuyor. En hızlı fakat en zararlı yöntemdir çünkü harddisk tam kapanmaz ve bu soruna yol açar. Hızlı başlatmakta bütün işlemleri hızlıca açmaya çalıştığından sorunlar oluştur.

Güç ayarlarından hızlı başlatıcıyı kapattım düzeldi fakat hızlı başlatıcıya ne oldu asıl sorun?

Window sürümü nedir? Sürücü bulucu veya optimizsyon programı kullandın mı? Ayrıca chipset güncellemesi yapın.

Windows 10 Pro, daha önce Intel'in sürücü bulucu bir programını bir de şu an hatırlamadığım bir sürücü bulma programı kullanmıştım. Bir de bu sabah proteus adında bir program yüklemek için internetten birkaç dosya indirdim. Chipset sürücülerini kontrol ettim hepsi güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00