nyks4531 Femtopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #1 Bu benim ana bilgisayarım. Monster Abra A5 v11.1. MSI Afterburner yükleyecektim ama zarar verir diye korktum. Bir zarar verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2021
Bu benim ana bilgisayarım. Monster Abra A5 v11.1. MSI Afterburner yükleyecektim ama zarar verir diye korktum. Bir zarar verir mi?
E Emooom Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #2 Zarar vermez. Belki arka planda çok az ram yer.
mfgsivaas5880 Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 954 Makaleler 2 Çözümler 2 8 Şubat 2021 #3 Uygulamanın herhangi bir şeye zararı yoktur. Sadece OC yaparken dikkatli olun. OC yapmayacaksanız hiçbir zarar söz konusu değil.
Uygulamanın herhangi bir şeye zararı yoktur. Sadece OC yaparken dikkatli olun. OC yapmayacaksanız hiçbir zarar söz konusu değil.
E Emooom Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #4 OC nasıl yapılıyor ben yapmak istemiyorum sadece yanlışlıkla yapmamak için soruyorum.
Gülhane Gazozu Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 8 Şubat 2021 #5 Dostum şüphen gayet normal cevabım kısa ve öz zarar vermez sadece azıcık ram kullanır OC yaparken dikkatli ol
Dostum şüphen gayet normal cevabım kısa ve öz zarar vermez sadece azıcık ram kullanır OC yaparken dikkatli ol
mfgsivaas5880 Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 954 Makaleler 2 Çözümler 2 8 Şubat 2021 #6 Emooom dedi: OC nasıl yapılıyor ben yapmak istemiyorum sadece yanlışlıkla yapmamak için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla OC yapma şansınız yok. Ayarlarından açmanız lazım yoksa kapalı oluyor. Hangi amaçla yükleyeceksiniz?
Emooom dedi: OC nasıl yapılıyor ben yapmak istemiyorum sadece yanlışlıkla yapmamak için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla OC yapma şansınız yok. Ayarlarından açmanız lazım yoksa kapalı oluyor. Hangi amaçla yükleyeceksiniz?
Gülhane Gazozu Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 8 Şubat 2021 #7 Emooom dedi: OC nasıl yapılıyor ben yapmak istemiyorum sadece yanlışlıkla yapmamak için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlisikla overclok yapamazsın zaten
Emooom dedi: OC nasıl yapılıyor ben yapmak istemiyorum sadece yanlışlıkla yapmamak için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlisikla overclok yapamazsın zaten
E Emooom Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #8 FPS görmek için şu an konu açtım bu tarz programlar hakkında pek bilgim yok. Beklemede konu möderatör bakar biraz sonra.
FPS görmek için şu an konu açtım bu tarz programlar hakkında pek bilgim yok. Beklemede konu möderatör bakar biraz sonra.
Gülhane Gazozu Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 8 Şubat 2021 #9 Emooom dedi: FPS görmek için şu an konu açtım bu tarz programlar hakkında pek bilgim yok. Beklemede konu möderatör bakar biraz sonra. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Emooom dedi: FPS görmek için şu an konu açtım bu tarz programlar hakkında pek bilgim yok. Beklemede konu möderatör bakar biraz sonra. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
E Emooom Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #10 Açılmış konu. Hocam ben o ayarlarla oynamıştım. Nasıl düzeltebilirim? Hocam