nyks4531 Femtopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #11 Afterburner'de Core clock, Memory clock ellemiycem ama ellersem zarar olmaz değil mi?
E Emooom Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #12 mfgsivaas5880 dedi: Yanlışlıkla OC yapma şansınız yok. Ayarlarından açmanız lazım yoksa kapalı oluyor. Hangi amaçla yükleyeceksiniz? Eki Görüntüle 871533 Genişletmek için tıkla... Hocam ben o ayarla oynadım. Ne yapmalıyım.
mfgsivaas5880 dedi: Yanlışlıkla OC yapma şansınız yok. Ayarlarından açmanız lazım yoksa kapalı oluyor. Hangi amaçla yükleyeceksiniz? Eki Görüntüle 871533 Genişletmek için tıkla... Hocam ben o ayarla oynadım. Ne yapmalıyım.
mfgsivaas5880 Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 954 Makaleler 2 Çözümler 2 9 Şubat 2021 #13 Ove nyks4531 dedi: Afterburner'de Core clock, Memory clock ellemiycem ama ellersem zarar olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Belli bir sınıra kadar arttırabilirsiniz. Sınırı geçince mavi ekran, oyunlarda bozuk grafik ve çökmeler yaşarsınız. Emooom dedi: Hocam ben o ayarla oynadım. Ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... 0'a geri getirebilirsiniz. +100'e kadar bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.
Ove nyks4531 dedi: Afterburner'de Core clock, Memory clock ellemiycem ama ellersem zarar olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Belli bir sınıra kadar arttırabilirsiniz. Sınırı geçince mavi ekran, oyunlarda bozuk grafik ve çökmeler yaşarsınız. Emooom dedi: Hocam ben o ayarla oynadım. Ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... 0'a geri getirebilirsiniz. +100'e kadar bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.
E Emooom Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #14 Hocam OC ne yapar bilgisayarıma. Ne yapmalıyım düzeltmek için. 100 MHz mi? Uygulamayı kaldırsam olur mu?
Hocam OC ne yapar bilgisayarıma. Ne yapmalıyım düzeltmek için. 100 MHz mi? Uygulamayı kaldırsam olur mu?
mfgsivaas5880 Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 954 Makaleler 2 Çözümler 2 9 Şubat 2021 #15 Emooom dedi: Hocam OC ne yapar bilgisayarıma. Ne yapmalıyım düzeltmek için. 100 MHz mi? Uygulamayı kaldırsam olur mu? Genişletmek için tıkla... 0 ilk halidir. Ayarlar sadece uygulama açılınca geçerlidir. Bir kere açınca bilgisayarı kapatıp yeniden açın etkisi girmiş olur. 0'a getirip kaydedin. Herhangi bir sorun olmaz.
Emooom dedi: Hocam OC ne yapar bilgisayarıma. Ne yapmalıyım düzeltmek için. 100 MHz mi? Uygulamayı kaldırsam olur mu? Genişletmek için tıkla... 0 ilk halidir. Ayarlar sadece uygulama açılınca geçerlidir. Bir kere açınca bilgisayarı kapatıp yeniden açın etkisi girmiş olur. 0'a getirip kaydedin. Herhangi bir sorun olmaz.
E Emooom Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #16 SS atar mısınız tam anlamadım. Olan iki ibreyi de 0 mı getiriyim. Uygulamayı kaldırsam olur mu?
mfgsivaas5880 Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 954 Makaleler 2 Çözümler 2 9 Şubat 2021 #17 Emooom dedi: SS atar mısınız tam anlamadım. Olan iki ibreyi de 0 mı getiriyim. Genişletmek için tıkla... Evet 0'a getirip kaydedin ve uygulayın.
Emooom dedi: SS atar mısınız tam anlamadım. Olan iki ibreyi de 0 mı getiriyim. Genişletmek için tıkla... Evet 0'a getirip kaydedin ve uygulayın.
E Emooom Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #18 Peki bilgisayarıma bir şey olmuş mudur? Sonra silsem olur mu?
mfgsivaas5880 Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 954 Makaleler 2 Çözümler 2 9 Şubat 2021 #19 Emooom dedi: Peki bilgisayarıma bir şey olmuş mudur? Sonra silsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmamıştır. MSI Afterburner güvenilir bir uygulamadır. İstediğiniz zaman silin ya da dursun.
Emooom dedi: Peki bilgisayarıma bir şey olmuş mudur? Sonra silsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmamıştır. MSI Afterburner güvenilir bir uygulamadır. İstediğiniz zaman silin ya da dursun.
nyks4531 Femtopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #20 Tekrar geldim bir sorum olacak ben Control Center'den memnun değilim bilgisayarıma MSI Dragon Center yükliyebilir miyim?
Tekrar geldim bir sorum olacak ben Control Center'den memnun değilim bilgisayarıma MSI Dragon Center yükliyebilir miyim?