Bip sayısı değişiyor.Bazen daha fazla bazen daha az oluyor hatta bazen bip diye ötüp kapanmadığı da oluyor.Attığım fotodaki en soldaki ışık yanıp sönüyorBip sayısı 15in üzerinde mi? Ayrıca bilgisayar öterken hdd şarj gibi ışıkları yanıp sönüyor mu?
Bip sayısı değişiyor.Bazen daha fazla bazen daha az oluyor hatta bazen bip diye ötüp kapanmadığı da oluyor.Attığım fotodaki en soldaki ışık yanıp sönüyor
Bilgisayarı sıfırladım fakat aynı sorun devam etti.Bataryayı da çıkardım onda da sorun yok. Bazen bip bip diye öterken fanlar aşırı hızlı dönüyor
Bilgisayarı sıfırladım fakat aynı sorun devam etti.Bataryayı da çıkardım onda da sorun yok. Bazen ötünce fanlar aşırı hızlı çalışmaya başlıyor.Hocam harddisk sürtme sesi gibi cızırtılı bir bip bip sesi mi.
-Fanların çalıştığından emin olun, işlemci yüksek sıcaklıklara çıkıyorsa kendini kapatıyor olabilir.
-Adaptördeyken mi oluyor, eğer çıkarılıyorsa pili çıkartıp deneyin bir de.
-Yakın zamanda güncelleme yaptınız mı, 3.parti programlar yüklü mü makinenizde lisanslı olmayan, sisteminiz orijinal mi. Virüs taraması yaptınız mı, sorun donanımsal kaynaklı mı yoksa yazılımsal mı. Biraz daha bilgi vermeniz mümkün mü?
Birebir aynı sorun arkadaşımda vardı. Monster'a yolladık 4 bin küsür fiyat biçtiler. Dediklerine göre anakart arızasıymış. Eski monster'da çalışan arkadaşım ile fark ettiğimiz, kart üzerinde ana ekran kartına giden bileşenlerde sıkıntı vardı fakat elimizde bileşenleri değiştirecek malzeme ve bileşenin kendisi yoktu bilgisayar şu anda sadece film izlemelik kullanılıyor oyun açtığın anda daha doğrusu ekran kartını kullanan her hangi bir şey açtığında ötmeye başlıyor. Senin sorun da büyük ihtimal öyle ne yazık ki elden gelen bir şey yok ya monster'a yollayacaksın yada Tulpar serisinde ekran kartının tam arkasında sağ üstte konumlandırılmış. k23(k25 te olabilir hatırlamıyorum) kodlu bileşenlerin hepsini değiştireceksin. Sakın reballing yaptırma onunla alakası yok.Bip sayısı değişiyor.Bazen daha fazla bazen daha az oluyor hatta bazen bip diye ötüp kapanmadığı da oluyor.Attığım fotodaki en soldaki ışık yanıp sönüyor
Bilgisayarı sıfırladım fakat aynı sorun devam etti.Bataryayı da çıkardım onda da sorun yok. Bazen ötünce fanlar aşırı hızlı çalışmaya başlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.