Monster Abra A5 v12.1.2 CS:GO'da Düşük FPS Sorunu

Krain

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler, sistem özelliklerim:
  • Nvidia GeForce GTX 1050 4 GB,
  • İntel Core i5 7300HQ, 8 GB DDR4L 2400MHz RAM
  • Windows 10 Pro 1803 Orjinal Kurulu
  • 5400 RPM 1TB Harddisk.
Bu şekil CS:GO'da Dust 2 mapinda full ayarlarda 70-120'de geziyor ve fazlaca düşüş oluyor kasma oluyor. Bu sistem için normal mi? Anlayamadım yardımcı olur musunuz? Bu arada CS:GO çözünürlük 1980x1080P

Son düzenleyen: Moderatör:

O sistem için o FPS normal değil. Ancak bir serverda 20-30 kişi var ise belki düşebilir 70-120 FPS aralığına ancak kasma sorunu için bir şey diyemeyeceğim.

Sürücüleriniz güncel mi? Oyundaki çoklu çekirdek kullanma özelliğini açtınız mı?
Başlatma komutlarını girdiniz mi? FPS arttıran türden CFG kurdunuz mu?

Bu sorulara vereceğiniz cevap bizi çözüme yaklaştırabilir.

FPS limitini 60-70 civarına sabitleyin. Isınma sorununu azaltacaktır.
Ayriyeten Sistem ve Oyun içinde kullanılan bellek miktarı 8 GB sınırına yaklaşmamalıdır.
Boş alan kalmazsa Bellek yetersizliğinden Ani FPS düşme sorunları yaşarsınız.

Bağlantıdaki yazılımı yükleyin.
https://downloadmirror.intel.com/27681/eng/SetupRST.zip
Intel® Rapid Storage Teknolojisi

Bakım yönergelerini uygulayın.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi

Hocam çoklu çekirdeği yapmadım fakat sistemi felan sifirlayip tekrar kurunca driverlari düzgün bir biçimde yükleyince bir sorun kalmadı, sorun sistemde değil bendeymiş. İlginiz için teşekkür ederim ayrica çoklu çekirdeği kullanma özelliğini nereden açacağım?

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Tüm oyunlar şahane. Ama CS:GO en fazla 100-110 FPS görüyorum. Asus FX503VD Model cihazımda. İlla format mı atacağız diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…