Monster Abra A5 V12 1.2 nasıldır?

Birşey değil ne zaman monster ile ilgili görsem yardımcı oluyorum...

@Felsefeci kerata Hocam ürün daha elime gelmedi 15 iş günü içinde gelecek yazıyordur alırken o yüzden beklemedeyim şu an. Ancak ekşisözlükte 2011-2012 de yazılan yorumlara baktım bakmaz olsaydım dedim. O zamanlar ürünlerin teslimatında çok gecikme olmuş 2-3 ayı geçen gecikme bile olmuş. Siz ürünü nasıl temin ettiniz ya da gecikme hakkında bilginiz var mı ?

Yakında almayı planlıyorum. RAM ve depolama yükseltilebiliyor ama ekran kartı kaç sene daha yeterli olur?

Bana ertesi gün kargoladılar.

Bana ertesi gün kargoladılar.
Hocam zannedersem o sorun dedigim yillarda goruluyormus suan duzeltilmis. Bir cok sozluk ve forumda okuduguma gore.

Peki hangi ürünü aldiniz, memnun musunuz ?

Eğri oturup doğru konuşalım. Monster markası bilgisayarlarının içine iyi bir işlemci koyar yanına 1050-1060 koyar RAM koyar SSD koyar fiyatını uygun tutar ama ne malzeme kalitesi ne işçiliği nede yazılım desteği sunar. Yani asus veya msi fiyatı keyfinden yüksek tutmuyor monster yerli malı olabilir ama içine koyduğu herşey yurt dışından geliyor plastik bir kasa basıp içine işlemci RAM HDD koyuyorlar. Adamlar ülkemizin alım gücüne göre mallar üretiyor amacım monsterı kötülemek değil zaten yazılımla veya malzeme kalitesiyle ilgili bir iddaları yok monster ucuz diye türk malı diye eksik yanlarını görmeyenlere tepkiliyim. Kısacası hayırlı olsun fiyatına göre iyi bir makina (göreceli olarak) güle güle kullanın.

@YunCfc sağolun teşekkür ederim

Ürün 18.01.2018 Perşembe günü akşam 19.30'da İstanbul'dan kargolandı. 19.01.2018 Cuma 18.30'da Konya'daki evime teslim edildi. Tam 23 saatte elime geldi. Ürün kasa olarak çok hoş gerek kapaktaki logosu gerek klavyenin altındaki logosu. Oyunları ve CAD/CAM programlarımı kurmaya başladım. Öncelikle Monster müşteri hizmetlerine gerçekten teşekkür ederim. Sitede çalışma süresi 09.00 - 18.00 olmasına rağmen gece 2.30 da attığım mesaja 3.15 de cevap verdiler çoğu kez anında cevap geldi. Almayı düşünenler ancak fikri olmayanlar için bu yorumu yazıyorum. Ürünü gayet beğendim.

+++Tek sıkıntım Flexikey uygulaması. Yani klavye ışıklarını ayarladığımız uygulama. Geldiğinde açılıyordu baya kurcaladık klavyeyi. Ancak şuan tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz ve açılmıyor. Açmaya çalışınca ComboKeys çalışmayı durdurdu diyor. FN + * dan klavye ışığı kapanıp açılıyor ancak o program böyle yaptığı için bazen işlemiyor. Sıkıntıyı çözebilirsem tam olacak.

Buradan tekrar Technopat ve Monster Notebook'a teşekkür ederim.

İyi forumlar.

Benim 2 gün içinde elime ulaşmıştı o forumlarda görmüş olduğunuz yorumlar uzun süre önce yazılmış hızlı kargolamaya geçiş yapıldığı için sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum 15 iş günü dediği en geç 15 gün diyor ama size en kötü ihtimal 5 gün büyük ihtimalle 2veya 3 güne gelir )

O sorunu yetkililere sor yada ABRAA5V5.1.X Sürücü Sayfası burdan sürücüsü indir hayırlı olsun şimdiden

Yakında almayı planlıyorum. RAM ve depolama yükseltilebiliyor ama ekran kartı kaç sene daha yeterli olur?

Hocam bence 5 sene gider ama bu benim fikrim

Monster bir ara 3-4 ay geçikmeli sipariş alıyordu 3000TL'lik leptopu 2000TL'ye alabiliyordunuz ama 3-4 ay hatta 5 ay beklemek zorunda kalıyordunuz sanırım yurt dışından getirtiyorlardı öyle bir kampanya vardı para trafiğini yapmak için yapıyorlardı. Monster uygun fiyatlı gerçekten ancak malzeme kalitesi aşırı kötü bir arkadaşımda GTX950M modellisi var 2 sene önce aldı sapa sağlam hala ancak yere düşse parçalanır öyle yani. Güzel kullanırsanız sıkıntı çıkarmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…