Monster Abra A5 V12 1.2 nasıldır?

Öncelikle klavye sorununu hallettim. Programı tekrar kurdum eski dosyalarını silip şuan sıkıntısız çalışıyor benden kaynaklı bir sorunmuş. Şu ana kadar yüklediğim oyunların en yüksek grafikleri ayarlıyken aldığım FPS'ler;
Euro Truck Simulator 2: 85-110 FPS arası,
Payday 2: 100 FPS ortalama (çatışma esnasında bile)
FarCry Primal: 45-60 FPS (tam olarak ölçmedim kendi Benchmark ında min:40 max:80 FPSi gördü)
CS:GO: 90-130 FPS
World Of Tanks: FPS değeri ölçmedim ancak akıcı bir şekilde oynayabiliyorum yüksek ayarlarda.

Yazdığım oyunları çok oynamadım ancak girdiğim esnada gördüğüm FPS ler aşağı yukarı böyle.

@ZamanTaciri : Doğrudur belki de hocam daha önce hiç Monster kullanmadım ancak şuan gerek donanım gerek kasa çok muhteşem bence. Çok yanımda taşımayacağım için inşallah bir problem olacağını sanmıyorum.

@Felsefeci kerata : Ürün 15 iş günü sonunda kargolanacaktı. Yani 24.01.2018 (bugün) ama 11. iş gününde kargolandı İstanbul'dan ve 23 saatte Konya'ya evime teslim edildi. o sıkıntılar yıllar önce yazılmış yorumlarmış şuan kargoda bir sıkıntı yok anlaşıldığı gibi.

Bendehiç ekleme yapmadan 5 yıl rahat gideceğini düşünüyorum. Belki daha ilerleyen zamanlarda SSD alınabilir ancak şuan için gerek görmüyorum.

Hayırlı olsun. Bence güzel bir tercih yapmışsınız. Monster'a karşı benim de önyargım vardı yalnız yakın zamanda iki ay kadar kullanımdan sonra önyargıyı yıkmış oldum. Sadece Monster'da sevmediğim olay farklı renk ve tasarım yönünden genelde aynı biçimde sunuyor olmaları.

Doğrudur hocam bende Gözüm gibi bakıyorum makinaya ) Benimde bi arkdaşımda vardı ondada öyle oldu malzeme kalıtesi bence gayet iyi dediğiniz gibi adam gibi bakıcaksın para saydıysan

@DDEMR Ya beyler bende almayı düşünüyorum abra a5 modelini ama ısınma sorunu felan demişler kullanıyormuşsunuz bilgi verebilir misiniz size zahmet bide pubg vb oyunlarda performansı nasıl denediniz mi ?

@DDEMR Ya beyler bende almayı düşünüyorum abra a5 modelini ama ısınma sorunu felan demişler kullanıyormuşsunuz bilgi verebilir misiniz size zahmet bide pubg vb oyunlarda performansı nasıl denediniz mi ?

Ben 7 aydır kullanıyorum. Isınma sorunu hiç olmadı. Bilgisayardan çok memnunum. Tek sıkıntı kasa kalitesi.

Peki oyun performansı nasıl bütçeme göre alabileceğim en iyi bilgisayar sanırım

Ben 2.5 ay araştırıp aldım. İnce eleyip sık dokudum baya. En iyisini aldım. Boşuna zaman harcama, paran varsa al.

Laptopu aldığınızda hediye edilecek şeyler belli miydi? Ben bu hafta Monster'a mesaj attım bu laptop için hediyeniz var mıdır diye ama maalesef yok dediler. Siz alırken hediye ettikleri için soruyorum.

Tüm oyunları sıkıntısız oynuyorum yani. Sen belli bir oyun sorsaydın bilgi verebilirdim. Youtube’ta bir arkadaş var, Muzaffer Güven. Kanalına girip bakabilirsin, çoğu oyunu oynamış. Bu arada bana mousepad hediye etmişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…