Öncelikle klavye sorununu hallettim. Programı tekrar kurdum eski dosyalarını silip şuan sıkıntısız çalışıyor benden kaynaklı bir sorunmuş. Şu ana kadar yüklediğim oyunların en yüksek grafikleri ayarlıyken aldığım FPS'ler;
Euro Truck Simulator 2: 85-110 FPS arası,
Payday 2: 100 FPS ortalama (çatışma esnasında bile)
FarCry Primal: 45-60 FPS (tam olarak ölçmedim kendi Benchmark ında min:40 max:80 FPSi gördü)
CS:GO: 90-130 FPS
World Of Tanks: FPS değeri ölçmedim ancak akıcı bir şekilde oynayabiliyorum yüksek ayarlarda.
Yazdığım oyunları çok oynamadım ancak girdiğim esnada gördüğüm FPS ler aşağı yukarı böyle.
@ZamanTaciri : Doğrudur belki de hocam daha önce hiç Monster kullanmadım ancak şuan gerek donanım gerek kasa çok muhteşem bence. Çok yanımda taşımayacağım için inşallah bir problem olacağını sanmıyorum.
@Felsefeci kerata : Ürün 15 iş günü sonunda kargolanacaktı. Yani 24.01.2018 (bugün) ama 11. iş gününde kargolandı İstanbul'dan ve 23 saatte Konya'ya evime teslim edildi. o sıkıntılar yıllar önce yazılmış yorumlarmış şuan kargoda bir sıkıntı yok anlaşıldığı gibi.
Bendehiç ekleme yapmadan 5 yıl rahat gideceğini düşünüyorum. Belki daha ilerleyen zamanlarda SSD alınabilir ancak şuan için gerek görmüyorum.