Monster Abra A5 V12 1.2 nasıldır?

Laptopu aldığınızda hediye edilecek şeyler belli miydi? Ben bu hafta Monster'a mesaj attım bu laptop için hediyeniz var mıdır diye ama maalesef yok dediler. Siz alırken hediye ettikleri için soruyorum.

Bana Da göndermediler Bazı Modellerde veriyorlar...

Merhabalar Siz acaba hangi modelini Kullanıyosunuz?

Aslında merak ettiğim oyun pubg dediğin kanalada baktım patch 1.0 gelmeden önce çekilmiş Videosu var şuan oynuyosan bilgi verebilir misin?
Beni asıl korkutan ekran kartının yetersiz kalacağını düşünmem

Ben oynamıyorum pubg ama son güncellemelerden sonra sıkıtı olmadığını okumuştum. Ekran kartı bu fiyat bandında hep böyle. 1050 Tİ almak istiyorsan 4000₺ üstüne çıkman lazım.

Ben oynamıyorum pubg ama son güncellemelerden sonra sıkıtı olmadığını okumuştum. Ekran kartı bu fiyat bandında hep böyle. 1050 Tİ almak istiyorsan 4000₺ üstüne çıkman lazım.
Kardeşim şunu hemen alabiliyorsan al. Asus ROG STRIX GL502VE-DM032 Core i5-7300HQ 8GB 256GB SSD GTX1050 Ti 15.6 Full HD FreeDOS

Attığın bilgisayar aslında fiyat olarakta güzel ama
stoklar bitmiş sanırım ama her şey için teşekkürler

Foruma bir süre giremediğim için mesajlara cevap veremedim kusura bakmayın.

Monster Notebook Abra A5 V12.1.2 modelini 1 ayı geçkin bir süredir kullanıyorum. Hiç bir sıkıntım yok. Isınma problemi yok. Yani ısınması normal derecede.
PUBG oyunu bende mevcut değil lakin sıkıntı olmadan oynanacağını düşünüyorum.
Ben alacağım zaman hediyeler belliydi. Monster mousepad, Monster Pusat V3 Gaming Mouse, Monster Sırt Çantası hediye geldi 220 TL değerinde.

Hocam son durum nedir? Yorumlarınızı alabilir miyim?

@clydea Ürün performansından memnunum. 5-6 ay oldu alali geldigi gunden beri aktif olarak kullanmaktayim. Pubg, csgo, ets2, bf bad company, bf1, bf4, cod ghost ve bir kac cod serisi, nfs payback, asagi yukari 25 oyun var. Bunun yaninda Autocad, Solidworks, Photoshop, vb birkac programim var. Sorunsuz kullaniyorum tavsiye ederim.

Isınma konusundan memnun musunuz hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…