Monster Abra A5 V12.1.2 Nasıldır?

emirhan0404

Hectopat
Daha fazla  
Abra A5 V12.1.2 15.6 oyun bilgisayarı almak istiyorum ama optik sürücüsü yok ve Freedos olduğu için şüpheliyim. Sizce almalı mıyım? Yoksa başka bilgisayar önerilerinizi bekliyorum.

Fiyatına göre gayet güzel bir bilgisayar, kazıklanmamanız için FreeDOS bir PC almanız daha iyi olacaktır sizin için. FreeDOS bir PC'ye nasıl işletim sistemi yükleyeceğinizle ilgili birçok konu mevcut Sosyal'de.
Optik sürücüye artık gerek yok. İnternet var, USB var.

Tam 2 aydır Abra A5 V12 1.2 kullanıyorum. Gayet memnunum. Optik sürücü opsiyonel olarak eklenebiliyordu ben aldigim zaman ancak artik optik sürücüye pek gerek kalmadigi icin eklemedim ve eksikligini hissetmiyorum. FreeDos konusu ise soyle, DurmaPlay den Windows 10 Pro OEM Key aldım suan orjinal lisansli kullanıyorum. Tavsiye ederim guzel urun.

Teşekkürler ama bir sorum daha var özelleştirme bölümünden optik sürücü ek olarak aldığım da bilgisayara monte edilmiş olarakmı kullanıyorum yoksa usb kablosuyla mı kullanıyorum

Son düzenleme:
O konuyu Monster Notebook sitesinden müşteri hizmetlerine sorarsan daha sağlıklı yanıt alabilirsin. Sitede 09.00 - 18.00 arası çalışma saatleri yazıyor ancak gece 02.00 civarı attığım mesaja aynı gece 03.00 civarı cevap gelmişti.

Teşekkürler ama bir sorum daha var özelleştirme bölümünden optik sürücü ek olarak aldığım da bilgisayara monte edilmiş olarakmı kullanıyorum yoksa usb kablosuyla mı kullanıyorum
Satın aldığınız optik sürücüler harici yani bilgisayara monte olmuş bir şekilde gelmemektedir. Zaten bilgisayar optik sürücüyü alamayacak kadar ince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…