Monster Abra A5 V12.1.2 vs ASUS FX550VX-DM749

FunnyTaser

Hectopat
Daha fazla  
Monster'i almak istiyordum fakat stok kalmamış ve en yakın stok eylül sonunda geliyor pazartesiye kadar laptop almam gerekiyor. Sizce Asus'u almalı mıyım? Oyun için kullanacağım, sıkıntı çıkartır mı? Sizin tavsiyeleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açmış olduğun başka bir başlıkta GTX950M'in, GTX1050'nin çok gerisinde olduğunu belirtmiştim. Asus'u alma, ya Monster'ın gelmesini bekle ya da Hepsiburada'da falan KDV indirimi bekle. Alacağın üründe ekran kartın minimum GTX1050 olsun.

Kullanım amacın oyun olduğu için ekran kartı daha öncelikli tercih olmalı. 7300HQ son derece yeterli, iyi bir işlemci. Gösterdiğin ürünün SSD'li bir çeşidi varsa onu seçmen iyi olabilir.

Almadıysan Monster'dan uzak durmanı söyleyeyim. Aynı model bende ve arkadaşımda var ani FPS düşüş problemleri yaşamaktayız. Bu modelde de kronik sorun var. Servise gönderdim birşey yok deyip geri gönderdiler. DELL 7567 almalısın bence. Geri çevirme şansım olsaydı bu laptopı geri çevirirdim. Hiç memnun değilim. Sadece eski oyunları oynayabiliyorum. Ben bu kadarını söyledim gerisi sana kalmış.

Aldıysan da üzgünüm kardeşim. Keşke daha önceden yazabilseydim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı