RuevianX Megapat Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2017 #1 Selam. Arkadaşlar bu cihazla CS:GO oynayıp da hangi ayarda kaç FPS aldığını yazabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2017
Deeplack Hectopat Katılım 20 Ocak 2017 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Bilgisayar Mühendisliği 5 Temmuz 2017 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RuevianX Megapat Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2017 #3 Deeplack dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sınırsız internetim olmadığı için buraya yazdım. Videoyu bende gördüm fakat internetim çok az. Nette de bulamadım. Yinede teşekkürler.
Deeplack dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sınırsız internetim olmadığı için buraya yazdım. Videoyu bende gördüm fakat internetim çok az. Nette de bulamadım. Yinede teşekkürler.
Deeplack Hectopat Katılım 20 Ocak 2017 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Bilgisayar Mühendisliği 5 Temmuz 2017 #4 1080p en yüksek ayarlarda Vertigo'da 120-180 arası gidip geliyor. Dust 2 daha fazla.
RuevianX Megapat Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2017 #5 Deeplack dedi: 1080p en yüksek ayarlarda Vertigo'da 120-180 arası gidip geliyor. Dust 2 daha fazla. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Deeplack dedi: 1080p en yüksek ayarlarda Vertigo'da 120-180 arası gidip geliyor. Dust 2 daha fazla. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.