Monster Abra A5 V12.1 için M.2 SSD Uyumluluğu

Gaddar Cabbar

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Western Digital 2.5" 1 TB Blue WD10SPZX SATA 3.0 5
Herkese merhaba,

Bahse konu notebook bilgisayarım için SSD arayışındayım ancak hangi SSD'lerin uyumlu olduğunu anlayamadım ortada bir muallaklık var.
- Anakartım Intel HM175 Chipset
- PCI Express Değişiklik Sürümü 3
- Anakartta SSD slotu M2 2280 M Key, sağda 4 adet çentik var.
- Ancak işler şurada karışma başlıyor. İnternet sitesinde M2 SATA destekli olduğu yazıyor. Anakart NVME destekliyor mu emin olamıyorum.
Abra A5 V12.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
- Bir diğer husus ise Monster servisi tarafından "Kingston A2000 SA2000M8/500G - WD Blue SN550 WDS500G2B0C - Samsung 960 Evo - Samsung 970 Evo/Plus" model SSD'ler bilgisayarınız ile uyumludur dendi.
- Monster servisinde taktırmak istersem ise Samsung PM981A modelini taktıklarını belirtmişlerdi.

"Kioxia 1 TB Exceria G2 LRC20Z001TG8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD" model SSD almak istiyorum ancak uyar mı uymaz mı emin olamıyorum. Aşağıdaki linkte eraygrbz1905 adlı arkadaşın açtığı konudaki girişin aynısı bendeki de. Ancak konu herhangi bir sonuca bağlanmamış.
Monster Abra A5 V12.1 M.2 SSD Desteği

Bu uyumluluk konusunda tecrübe eden veya bilen varsa yardımlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
M2 Sata disk diyor sitesinde.
Çevrende M2 NVMe diski olan varsa tak sistem görüyorsa M2 NVMe disk alabilirsin. Görmüyorsa M2 sata disk alabilirsin.

M2 Sata disk diyor sitesinde.
Çevrende M2 NVMe diski olan varsa tak sistem görüyorsa M2 NVMe disk alabilirsin. Görmüyorsa M2 sata disk alabilirsin.
Sanırım Samsung M2 980 alacağım. Arkadaşım sana olmazsa senden ben alırım dedi. Deneyip sonuç bildireceğim.

Sanırım Samsung M2 980 alacağım. Arkadaşım sana olmazsa senden ben alırım dedi. Deneyip sonuç bildireceğim.
Arkadaşlar Kioxia Exceria G2 1 TB M2 SSD aldım. Sıkıntısız çalışıyor şu an, daha hız testine sokmadım ancak problem yok gibi duruyor. Alacak arkadaşların aklında bulunsun. PCIe Gen 3 SSD'ler uyuyor bu bilgisayara anladığım kadarıyla. Zamanında içine sata SSD taktıkları için sitesinde sata yazmışlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…