Monster Abra A5 V12.1 M.2 SSD Desteği

eraygrbz1905

Centipat
Merhabalar, Monster Abra A5 V12.1 modeline sahibim. Girişin m2 sata mı, yoksa NVme mi olduğundan emin değilim. Sata SSD'lerin fotoğrafına baktığımda benim girişle uyumlu durmuyor. Yanlış bir SSD almak istemiyorum ancak bildiğim kadarıyla da NVme SSD'yi çoğu laptop desteklemiyor. Anlayabilmeniz için SSD girişinin bir fotoğrafını bırakacağım, zaten modeli de söyledim. Sata mı, yoksa NVme ssd mi almam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

M.2 SATA olduğunu biliyorum sitede öyle yazıyor ancak giriş NVMe. NVMe SSD alırsam eğer NVMe'nin vaat ettiği hızları alabilir miyim onu bilmiyorum. Destekliyor mu ya da desteklemiyor mu? Merak ettiğim şey buydu.

M.2 SATA olduğunu biliyorum sitede öyle yazıyor ancak giriş NVMe. NVMe SSD alırsam eğer NVMe'nin vaat ettiği hızları alabilir miyim onu bilmiyorum. Destekliyor mu ya da desteklemiyor mu? Merak ettiğim şey buydu.
Giriş varsa destekliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…