T teknomer Hectopat Katılım 7 Mayıs 2017 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2017 #1 Yazın bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Yurtta kaldığım için masaüstü bilgisayar tercih etmiyorum. İşlemcisi bana göre yeterli olacaktır ama sizlerin de görüşünü almak istedim. HDD ekletip almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?
Yazın bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Yurtta kaldığım için masaüstü bilgisayar tercih etmiyorum. İşlemcisi bana göre yeterli olacaktır ama sizlerin de görüşünü almak istedim. HDD ekletip almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?
A afaruk68 Hectopat Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 4 28 Mayıs 2017 #2 Süper bir laptop kardeşim. Şimdiden hayırlı olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2017
B brkyuzn52 Hectopat Katılım 27 Haziran 2016 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2017 #3 O fiyat bandına alınabilecek iyi bir laptop.
T teknomer Hectopat Katılım 7 Mayıs 2017 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2017 #4 brkyuzn52 dedi: O fiyat bandına alınabilecek iyi bir laptop. Genişletmek için tıkla... Abra a5 v11.1 mi alıyım buna hdd ekleyip mi alıyım yoksa msi gp62m modelini mi alıyım finaller bitsin memlekete dönüp sipariş edicem.
brkyuzn52 dedi: O fiyat bandına alınabilecek iyi bir laptop. Genişletmek için tıkla... Abra a5 v11.1 mi alıyım buna hdd ekleyip mi alıyım yoksa msi gp62m modelini mi alıyım finaller bitsin memlekete dönüp sipariş edicem.