Monster Abra A5 v12.1 tuşları nadir basıyor

Burakrals

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bundan 2-3 yıl önce Abra A5 v.12.1 laptop aldım. Birçok sorunla karşılaştım, şimdiki sorunum şu: Daha doğrusu sorunumuz arkadaşımda da var, bu bilgisayardan bendeki sorun klavyede "F, B, H, i" tuşları çalışmıyor daha doğrusu nadir çalışıyor ve aynı anda birkaç tuşa basamıyorum, aynı anda birkaç tuşa basamama arkadaşımla ortak sorunumuz bu arada. Önceden böyle bir şey yoktu, formattan sonra oldu bende. Bu sorun sonra o da format attı artık onda da bu sorun var. Klavye desteklemiyor diyeceğim, önceden nasıl destekliyordu? Not: Klavye hasar almadı, suyla temas etmedi, baskı uygulanmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanınıza gelip klavyeyi onarmamızımı bekliyorsunuz?
Servise yollayın mümkünse.

Garanti 2 yıl.
Arkadaşlar bundan 2-3 yıl önce Abra A5 v.12.1 laptop aldım. Birçok sorunla karşılaştım, şimdiki sorunum şu: Daha doğrusu sorunumuz arkadaşımda da var, bu bilgisayardan bendeki sorun klavyede "F, B, H, i" tuşları çalışmıyor daha doğrusu nadir çalışıyor ve aynı anda birkaç tuşa basamıyorum, aynı anda birkaç tuşa basamama arkadaşımla ortak sorunumuz bu arada. Önceden böyle bir şey yoktu, formattan sonra oldu bende. Bu sorun sonra o da format attı artık onda da bu sorun var. Klavye desteklemiyor diyeceğim, önceden nasıl destekliyordu? Not: Klavye hasar almadı, suyla temas etmedi, baskı uygulanmadı.

Bakım ömür boy diye biliyorum gönderebilirsin bakım için klavyeye bakmaları için.

Yanınıza gelip klavyeyi onarmamızımı bekliyorsunuz?
Servise yollayın mümkünse.

Öncelikle uslübun beni üzdü, bende biliyorum servise göndermeyi o zaman burada neden konu açılıyor herkes direk muhattabıyla iletişime geçsin sorunları çözmek, akıl almak için konu açmıştım ayrıca formattan sonra olduğunu da bahsetmiştim. Bana servise gönder diyeceğinize önce siz daha iyi anlamayı öğrenin
Garanti 2 yıl.

Bakım ömür boy diye biliyorum gönderebilirsin bakım için klavyeye bakmaları için.

Öyle yapmak da istemiyorum aslında formattan sonra oldu driver kurarken falan mı sorun olmuştur acaba, dosyaları koruyup Windows tekrar mı kurayım
Şuan biraz araştırdım ve şikayet var üzerinden son zamanlarda bununla ilgili şikayet artmış. Oradaki açılan şikayetlerle sorunumuz aynı ama farklı tuşlarda sorun var. Acaba bu tesadüf mü hepimizde ortak olan şeyler;
- Garanti bitti veya bitimine az bir zaman kaldı
- Belli tuşlar ara ara çalışıyor ara ara çalışmıyor.
1-2 hafta içinde servise göndereceğim son durumları buraya yazarım. Benlik bir sorun olmadığını düşünüyorum ilk neden çok kullanmadığım tuşlar da sorun var diğer neden zaten harici klavye kullanıyorum.
Edit: Format atarken bile çalışmayan tuşlar (2 kez attım farklı sürümler) attıktan sonra bile çalışmadı. İlginçtir ki şuan bozuk olan "F-H-B-İ-F2" tuşları çalışmakta sebebini bilmiyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı