R rapcirezze58 Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 27 23 Kasım 2020 #1 Geçen hafta sipariş verdiğim Monster Abra A7 v12.4 bugün geldi. Kurulumunu yapmadan klavyede bir gariplik gözüme çarptı. Ortası şişkin gibi duruyor. Ne yapmam lazım? Dosya Ekleri 7cfROF.jpg 206,4 KB · Görüntüleme: 51 Son düzenleme: 23 Kasım 2020
Geçen hafta sipariş verdiğim Monster Abra A7 v12.4 bugün geldi. Kurulumunu yapmadan klavyede bir gariplik gözüme çarptı. Ortası şişkin gibi duruyor. Ne yapmam lazım?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #2 Değişim iste.
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 23 Kasım 2020 #3 Monster'ın müşteri hizmetlerini arayın.
Freudel Kilopat Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 460 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Laboratuvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Moleküler Biyoloji ve Genetik 23 Kasım 2020 #4 Direkt değişim ya da para iadesi isteyin.
R rapcirezze58 Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 27 23 Kasım 2020 #5 Hamza Ensar Sağlam dedi: Değişim iste. Genişletmek için tıkla... hocam fotoğraf ekledim bakar mısınız Alikaplan801 dedi: Monster'ın müşteri hizmetlerini arayın. Genişletmek için tıkla... hocam aradım fotoğraf istediler gmailden yolladım fotoyu da konuya ekledim bakar mısınız
Hamza Ensar Sağlam dedi: Değişim iste. Genişletmek için tıkla... hocam fotoğraf ekledim bakar mısınız Alikaplan801 dedi: Monster'ın müşteri hizmetlerini arayın. Genişletmek için tıkla... hocam aradım fotoğraf istediler gmailden yolladım fotoyu da konuya ekledim bakar mısınız
Trabzon Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #6 rapcirezze58 dedi: Hocam fotoğraf ekledim bakar mısınız. Genişletmek için tıkla... Değişim iste kardeşim hiç kullanma. Direk kutusuna koy.
rapcirezze58 dedi: Hocam fotoğraf ekledim bakar mısınız. Genişletmek için tıkla... Değişim iste kardeşim hiç kullanma. Direk kutusuna koy.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #7 rapcirezze58 dedi: Hocam fotoğraf ekledim bakar mısınız. Genişletmek için tıkla... Bataryası şişmiş galiba.
rapcirezze58 dedi: Hocam fotoğraf ekledim bakar mısınız. Genişletmek için tıkla... Bataryası şişmiş galiba.
R rapcirezze58 Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 27 23 Kasım 2020 #8 Freudel dedi: Direkt değişim ya da para iadesi isteyin. Genişletmek için tıkla... müşteri hizmetleri fotoğraf istedi cevap bekliyorum. Hamza Ensar Sağlam dedi: Bataryası şişmiş galiba. Genişletmek için tıkla... hocam bataryası arka tarafta ve çıkarılabiliyor onu şiştiğini zannetmiyorum
Freudel dedi: Direkt değişim ya da para iadesi isteyin. Genişletmek için tıkla... müşteri hizmetleri fotoğraf istedi cevap bekliyorum. Hamza Ensar Sağlam dedi: Bataryası şişmiş galiba. Genişletmek için tıkla... hocam bataryası arka tarafta ve çıkarılabiliyor onu şiştiğini zannetmiyorum
Trabzon Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #9 rapcirezze58 dedi: Müşteri hizmetleri fotoğraf istedi cevap bekliyorum. Müşteri hizmetleri fotoğraf istedi cevap bekliyorum. Hocam bataryası arka tarafta ve çıkarılabiliyor onu şiştiğini zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ne derse desinler kabul etme iade iste. Neden kusurlu ürün kullanasın? Bir sürü para vermişsin.
rapcirezze58 dedi: Müşteri hizmetleri fotoğraf istedi cevap bekliyorum. Müşteri hizmetleri fotoğraf istedi cevap bekliyorum. Hocam bataryası arka tarafta ve çıkarılabiliyor onu şiştiğini zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ne derse desinler kabul etme iade iste. Neden kusurlu ürün kullanasın? Bir sürü para vermişsin.
R rapcirezze58 Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 27 23 Kasım 2020 #10 Trabzon dedi: Değişim iste kardeşim hiç kullanma. Direk kutusuna koy. Genişletmek için tıkla... kurulum bile yapmadım müşteri hizmetlerini bekliyorum, teşekkürler cevabınız için Trabzon dedi: Ne derse desinler kabul etme iade iste. Neden kusurlu ürün kullanasın? Bir sürü para vermişsin. Genişletmek için tıkla... öyle yapıcam hocam bi sıkıntı yoksa bile içine sinmedi teşekkür ederim
Trabzon dedi: Değişim iste kardeşim hiç kullanma. Direk kutusuna koy. Genişletmek için tıkla... kurulum bile yapmadım müşteri hizmetlerini bekliyorum, teşekkürler cevabınız için Trabzon dedi: Ne derse desinler kabul etme iade iste. Neden kusurlu ürün kullanasın? Bir sürü para vermişsin. Genişletmek için tıkla... öyle yapıcam hocam bi sıkıntı yoksa bile içine sinmedi teşekkür ederim