ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 20 Ağustos 2020 #1 Ben Monster Abra A5 V13.1.1 kullanıyorum. Uygulamasının içinde ofis, oyun, film gibi birçok ekran seçeneği var. Bundan dolayı mıdır bilmem ekran parlaklığı azaltsamda Windows'dan etkisi olmuyor. Sizce virüs mü var yoksa sistemsel bir sıkıntı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2020
Ben Monster Abra A5 V13.1.1 kullanıyorum. Uygulamasının içinde ofis, oyun, film gibi birçok ekran seçeneği var. Bundan dolayı mıdır bilmem ekran parlaklığı azaltsamda Windows'dan etkisi olmuyor. Sizce virüs mü var yoksa sistemsel bir sıkıntı mı?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Ağustos 2020 #2 Intel GPU sürücüsü güncel mi? Değilse güncelleyin. Sorun güncellemeye rağmen devam ederse DDU ile kaldırıp temiz kurulum yapın.
Intel GPU sürücüsü güncel mi? Değilse güncelleyin. Sorun güncellemeye rağmen devam ederse DDU ile kaldırıp temiz kurulum yapın.
ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 20 Ağustos 2020 #3 Recep Baltaş dedi: Intel GPU sürücüsü güncel mi? Genişletmek için tıkla... Tamamdır sorun çözüldü. Bilgisayarı kapa, tıp açtım ve bilgisayarı en son düşük parlaklığı almıştım o şekilde başladı. Konu kilit. Son düzenleme: 20 Ağustos 2020
Recep Baltaş dedi: Intel GPU sürücüsü güncel mi? Genişletmek için tıkla... Tamamdır sorun çözüldü. Bilgisayarı kapa, tıp açtım ve bilgisayarı en son düşük parlaklığı almıştım o şekilde başladı. Konu kilit.