Monster Abra A5 V13.1 ekran gidip geliyor

ReHarps

Centipat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monster Abra A5 v13.1
  • i5-8300H
  • 16 GB RAM
  • GTX 1050
Oyun oynarken bir anda ekran gidip gelmeye başladı ve ekran parlaklığı azaldı, bilgisayar açık kalmaya devam ederse gidip gelme hızlanıyor. Windows ve ekran kartı güncellemelerini yaptım, kapayıp açtım fakat bir sonuç alamadım. Sorun mekanik olabilir mi? Video bırakıyorum buraya fakat telefonun kamerasıyla ekran aynı fazda mıdır nedir normal gidip gelmenin ancak 1/500'ü belli oluyor, yardım ederseniz sevinirim.

DHC sürümü Nvidia sürücülerini kurup dener misin?

Servise gönderdim ekranın direncinin bittiğini bunu değiştirdiklerini söylediler sorun düzeldi, direnç ne en ufak bir fikrim olmasa da 9 ay da bitmesi ilginçmiş.

Servise gönderdim ekranın direncinin bittiğini bunu değiştirdiklerini söylediler sorun düzeldi, direnç ne en ufak bir fikrim olmasa da 9 ay da bitmesi ilginçmiş.
Monster ve ilginç ama sağlam çözümleri. Bir arkadaşım da mavi ekran yiyip duruyordu. Mosfetlerden biri yanmış değiştirdik dediler. Sorunsuz kullanıyor.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum garanti sürecim 1 ay önce bitti acaba değiştirirler mi?

Bildiğim kadarıyla monsterda ücretsiz ömür boyu servis var. En kötü biraz ücret ödersiniz ama baya hızlıydı benim sürecim gönderdikten 3 gün sonra düzeltip yollamışlardı. Kaybedecek bir şeyiniz yok yollayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…